sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Viikonloppu

Perjantaina saatiin iltamyöhään soitto eläinlääkäriltä, Myylle tehty tuki on saapunut. Mennään heti maanantaina sovittamaan tukea. JESS! Mä ehdin jo vähän pettyä kun puhelua ei kuulunut, mutta illalla se sitten tuli. Kiva päästä eroon tosta koukkusiteestä. Myy onnistui nuolemaan siteen yläreunaa sillä seurauksella, että huomasin torstaina että sillä on iho rikki, märkivä haava. Voihan kökkö, tämäkin vielä. Ei muuta kun kauluri jälleen kerran päähän. Perjantaina kävin sitten apteekissa kun ei kotona ollut Basibact jauhetta. Apteekissa kertoivat tuotteen loppuneen tukusta ja uutta tulee vasta 2016! Päätin sitten soitella uudenmaan alueen apteekkeihin, jos vaikka jollain olisi sitä vielä hyllyssä, no eipä ollut. Basibact voidetta kyllä löytyy, mutta ei jauhetta. Onneksi tajusin taas avata suuni, koska jauhettahan sitten saatin Kirsiltä, KIITOS vielä!

Sunnuntaina käytiin Nuuksiossa lenkkeilemässä. Löydettiin muutama hassu kantarellikin, olis voinu löytyä vähän enemmänkin. Mustikoita on tulossa tosi paljon ja ne on mahtavan kokoisia. Täytyy vaan odotella niiden kypsymistä.

Illalla tokoiltiin vielä Paloaseman kentällä Kirsin kanssa. Demi aloitti noudoilla. Laitoin riviin 5 noutokapulaa, 3 metallista ja 2 puista sorvattua. Demi sai itse valita missä järjestyksessä ne tuo ja ylläri ylläri toi puiset eka, mutta aloitti sentään Kirsin puisella. Sitten meidän oma puinen, Kirsin keskikokoinen metalli, meijän ruotsalainen metalli ja vikaksi meidän oma iso metalli. Tota isointa metallia mietti vähän pidempään, mutta toi kumminkin eikä tiputellut matkalla. Sitten otettiin liikkuroituna ruutu, meni ruutuun pienellä kaarella, pysähty käskystä ja ekalla käskyllä maahan. Kävin ruudussa palkkaamassa ja sitten jatkettiin liike loppuun. Liikkeen loputtua kehut ja siiryttiin seuraavaan liikkeeseen, eli tunnariin. Kirsi laitto kaks makkaranpalaa tunnareiden sekaan. Demi seurasi hyvin kun tunnarit laitettiin, mutta sitten kävi niinkuin pelättiin. Eli söi makkarat ja haisteli maata vimmatusti etsien lisää. Annoin uuden käskyn, mutta jatkoi maan haistelua. Kolmannella käskyllä haisteli tunnarit ja otti oman. Kehujen jälkeen jatkettiin liikkeestä istumisella. Valmisteleva osuus hyvä ja istui heti, joten siitä suorapalkka ja sitten liike loppuun. Taas kehujen saattelemana seuraavan liikkeen alkuun. Tunnari uudestaan, mutta ilman makkaraa. Demi meni tunnareille, merkkasi heti oman, mutta ei ottanut sitä, vaan jatkoi maan haistelua, vaikkei sieltä mitään löytynytkään. Haisteli ja uudella käskyllä jatkoi tunnareiden parissa, otti väärän! Kielsin ja käskin tiputtamaan, uusi käsky ja taas väärä! Kielsin taas ja uusi yritys, nyt toi oman. Loppuun vielä hyppynouto. Ekalla toistolla meni hyvin, nosti kapulan, mutta just ennen hyppyä pysähtyi laitto kapulan maahan ja otti sen uudestaan, korjasi kai otettaan?! Kehut sai, mutta uutta yritystä kehään. Nyt varasti, muutoin hyvä. eli vielä kolmas toisto joka oli hyvä! Sitten tauko.

Tauon jälkeen Demille paikallamakuu Nooan kanssa. Meni lonkalle, muutoin oikein hyvä. Sitten vielä yksi tunnari. Nyt oli oikein hyvä, toi varmasti oman eikä haistellut maata, ainoa miinus oli, että ei päästänyt irti kuin vasta tokalla käskyllä, hups! Nyt saatiin kyllä esiin kaikenmaailman ongelmat, myös sellaset mitä ei ole aiemmin ollut. Namin seurauksen osasin arvata, mutta en ajatellut että se ilmenee jo toisella treenikerralla, täytyy taas muistaa tämä.

Nita pääsi myös tekemään hommia. Tehtiin ruutua, melko hyvin muisti. Uutta evl paikallamakuu-luoksetulo liikettä, hyvin sekin. Sitten kiertoa ison tötsän ympäri. Nita oli hiljaaa, jess. Niin ja tötsän kiertoon yhdistin makuun ja istumisen, niinkuin ne siinä uudessa liikkeessä niinku on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti