tiistai 28. heinäkuuta 2015

Sekalaista

Perjantaina käytiin taas mustikassa. Tällä kertaa Erikan kanssa ja koirat otettiin tietenkin mukaan. Ja sehän sopi erityisesti Demille, joka niin tykkää Tiikeristä, tuo ihanan hassu pieni kelpie poika. Demille maistui taas mustikat, tällä kertaa oli melkoinen perskärpänen. Kun bongasin hyvät puskat niin Demi oli samantien saman varvun kimpussa, kilpailtiin niistä isoimmista mustikoista.



Illalla Mevet:iin Myyn kanssa. Sai laserhoitoa jälleen. Eläinlääkäri oli oikein tyytyväinen Myyn jalan kuntoon. Kuulemma näytti jo oikein hyvälle. Varaa painoa hyvin molemmille etujaloille ja vasen jalka on jo suorempi, eli kun nimenomaan se vasen on ollut suurimman rasituksen kohteena niin pehmytkudos on vähän siitä "kärsinyt" ja jalka oli vähän taipunut, mutta nyt siis jalka alkaa olemaan jo ennallaan, kuten Anu jo aikaisemmin mulle sanoi että kyllä se terve jalka palautuu kun painoa saadaan laitettua myös toiselle jalalle aj näinhän se meni. Myy sai työntekijöiden naamalle hymyn ja toivottelivat pitkää pinnaa tuon iloisen ja vauhdikkaan neidin kanssa. Oli pikkasen tekemistä että pystyttiin etenemään vain käynnissä.

Demi
Nita
 Nita
Demi 

Lauantaina ajeltiin Akaalle Aktiivicollieiden luonnetestiin. Lupauduin testiin töihin ja mukava päivä tulikin vietettyä. Koirista Demi ja Myy lähti mukaan turisteiksi. Mä ajattelin että autot on vähän kauempana testipaikasta eli nou hätä. No parkkis olikin sitten ihan sen LT radan vieressä ja ampumiset tietty myös. No Demihän on ampumista kuullut useamman kerran eikä Myyllekkään ollut eka kerta, onhan sekin kuullut paukkuja pk kisoissa ja treeneissä, tosin ase ei ole sama. Pääsin ekojen laukausten aikana autolle kattomaan, no ei reagoinut kumpikaan, hyvä. Päivän aikana kävin muutaman kerran koiria tsekkaamassa rauhassa olivat molemmat, vitsi kun oli kiva tunne. Pienellä kävelyllä kerkesin koiria myös käyttämään päivän aikana ja silloin pääsivät myös lehmiä ihmettelemään.

Tiistaina Myyn kanssa taas Mevet:ssä, nyt ekaa kertaa fyssarilla. Kuten arvata saattaa, oli Myyn selkä ja lanne aivan jumissa, no ei yllätä. Fyssari käsitteli melkeinpä koko koiran ja sitten katottiin jumppaohjeet mukaan ja keskusteltiin liikunnan lisäämisestä pikkuhiljaa. Tuki pidetään jalassa ainakin tämä ja ensi viikko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti