keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Sade treenit

Tänään treenailtiin taas uudella kentällä Lintuvaarassa. Meillä on kyllä hyvä systeemi kun kierrellään eri kentillä, löytyy oikein hyviä ja ISOJA kenttiä ympäri Espoota. Sallan kanssa pidettiin treenit sateesta huolimatta, eipä näyttänyt koiria häiritsevän.

Demin kanssa aloitettiin tunnarilla. Päätettiin laittaa lihapullia tunnareiden sekaan ja Salla näytti Demille että vie ne sinne, jotta Demi muistaisi katsoa mitä liikkuri tekee. Kerran Demi katsoi kentällä pelaavia pikkupoikia, mutta muuten seurasi Sallaa hyvin. Demi lähti ekasta käskystä ja meni tunnareille, aloitti haistelun vasemmalta, söi kaksi lihapullan palasta kunnes tuli oman kohdalle, toi sen vaikka lihapullianpalasia vielä jäi! Tiesi ainakin, että sillä on jokin tehtävä tehtävänä eikä vaan jäänyt syömään :D Sitten ruutua, jonka takana vähän matkan päässä poikia fudista pelaamassa. Bongasi ruudun ja juoksi kosketusalustalle, joka oli yllärinä siellä. Uusi toisto, nyt ilman alustaa, pysähtyi, mutta meni istumaan ja vasta sitten maahan. Salla kommentoi, että en odota ennekuin koira on pysähtynyt kun jo annan maahan käskyn, eli vähän pitäis muistaa odottaa. Otettiin vielä uudestaan, pysähtyi käskystä ja nyt jopa muistin odottaa ennenkuin annoin maahan-käskyn, meni ekalla maahan. Kävin palkkaamassa ruutuun maahanmenon ja jatkettiin liike loppuun. Demi varasti ihan inasti liikkurin käskystä. Treenattiin sitten vielä loppua niin, että vein Demin ruutuun makaamaan ja kävelin ruudun loppuosaa Sallan huudellessa "käsky", kun tämä toimi huomattiin, että Demi varastaa kun käännän päätä kutsuakseni sitä, tähänkin puututtiin ja loppujen lopuksi tuli siis vain käskystä eikä pään liikkeestä. Metallihyppynoutoa, vieraalla metallilla. Tästä saatiinkin pinei show aikaiseksi. Hyppäsi ja meni metallille, nosti viiveellä, tiputti, nosti uudelleen, kiersi hypyn, hyppäsi ja räkäsi metallin mun jalkoihin ja loppujen lopuksi luovutti sen sitten kyllä ihan käteen. Päästiin sitten hinkaamaan tätäkin. Otettiin kokonaan uusiksi, hyppäsi edelleen, nosti metallin, mutta kiersi jälleen. Päätin ottaa sitten kutsuhyppynä, onnistui hyvin, sitten kutsuhyppynä takaisin edelleen hyvin, palkkaa näistä en antanut, vain kehuja. Sitten koko liike uudestaan ja teki nyt moitteettomasti ja sai suuret kehut ja namppaa. Kyllä on nyt keksinyt tehdä metallista ongelman, mutta sitähän nyt sitten työstetään. Loppuun vielä liikkuroidut kaukot, Salla liikkuroi sekä heilutteli ylimääräisesti käsiä. Demillä oli takapalkka, etäisyyttä reilu 10m, teki todella hyvät kaukot!

Mukavat treenit vaikka saatiinkin vähän vääntää asioista, mutta loppuhyvin kaikki hyvin! Sitten mentiinkin vielä kimppalenkille.

1 kommentti:

  1. Nameja voisi kokeilla myös just ennen tunnareita ja ihan vaan 3-4 namia.

    VastaaPoista