torstai 30. heinäkuuta 2015

Uusia tokoliikkeitä liikkuroituna

Tokoiltiin tänään Paloaseman kentällä. Kirsi liikkuroi meille uusia liikkeitä/luokkia. Enne treenejä luin vielä pikasesti liikkeetä läpi ja hups heijaa, siellähän oli sellasia liikkeitä mitä olin ihan unohtanut. Tosin täytyy myöntää etten ole alempien liikkeitä kauheesti läpi lukenut ja just niitä Kirsi meille halus liikkuroida. Mukana siis Nita ja Demi.

Nita aloitti alokkaan liikkeillä, paikkis jätettiin väliin. Seuraaminen, kontakti välillä tippui mutta siinäpä se. Liikkeestä maahanmeno, varmasti maahan. Luoksetulo, hyvä. Kauko-ohjaus, muuten hyvä, mutta Nita päätti tehdä vielä yhden ylimääräisen istumisen kun ei ollut uskoa että vain kerran istu ja maahan :D Noutoesineen pitäminen, hyvin piti. Estehyppy, hyvä. Ei voi muuta kommentoida kuin että, vitsit toi on kyllä lyhyt luokka! Eihän siinä tehdä enää juuri mitään. Just kun pääsee vauhtiin niin se jo loppuu.

Demi pääsi tekemään avoimen ja muuttuneet  liikkeet voittajassa. Istuminen jätettiin väliin. Seuraaminen, ääntelyä ilmeni, puutuin, mutta kuulemma lepsummin kuin edellisenä päivänä. Seuraaminen sisälsi juokussa käännökset ja askeleet eteen ja taakse. Peruutti vinoon. Ja kontakti ei pysynyt, tästä jouduin huomauttamaan. Liikkeestä seisominen, Demihän ei meinannut seistä millään, meni vain istumaan kokoajan, eli tostoja tehtiin monen monta. Luoksetulo, vähän hidasti, eli ennakoi stoppia mitä tässä ei enää tule. Istuminen seuraamisen yhteydessä, hidas istuminen. Merkin kiertäminen, hyvin. Noutaminen, hyvä. Kauko-ohjaus, hyvin. Estehyppy, hyvä. Ruutu, paikka ruudussa hyvä, pysähtyi seisomaan, mutta istumisen kautta maahan, murr. Palkkailin Demiä epäsäännöllisesti liikkeiden aikana. Avoin tuntuu vanhaan verrattuna melko pitkälle luokalle, noh onhan siihen tullutkin uusia liikkeitä. Mutta kivoja liikkeitä on tullut, vanha avoi oli vähän tylsä.

Voittajasta tehtiin metallihyppynouto avoesteellä. Tämä tuottikin suuria ongelmia. Demi otti metallin hyvin, mutta ote oli löysä ja avohypyllä tuo ponnistaa aivan väärästä kohtaa ja hyppäs 30cm yli riman, jolloin löysästi pidetty metalli kolisi suussa ja sen seurauksena tiputti metallin maahan. No metallia sitten vähän väännettiin, mutta saatiin kyllä loppujen lopuksi onnistumaan. Täytyy nyt tehdä töitä ton eteen et saadaan ote paremmaksi ja avohyppyä pitää tehdä aina kuin vaan mahdollista. Ohjattu, vasen noudettiin. Tuntui todella oudolle tehä tähän alle seuraaminen ja liikkeestä seisominen, olin varma että Demi ei enää siinä vaiheessa muista koko ohjattua, mutta väärässä oli, teki muuten hienon ohjatun! Jäävät (L), jossa seisominen ja istuminen. Ja voi että tää oli vaikeeta. Demin kanssa tullut aikaisemminkin huomattua, että jäävät sekoitettuna on painajainen, se ei kuuntele! Olettaa vain tietävänsä. Seisominen siis onnistui, mutta sitten ei istuminen onnistunutkaan ja tätähän sitten väännettiin kunnes neiti alkoi kuuntelemaan. Loppuun vielä häiriö treeniä, ja sehän oli vaikeeta se. Mutta Demi skarppas ihan huikeesti loppua kohden, se jopa väisteli Kirsiä katseellaan ja koko kropalla kun se teki kovaa häiriötä, hyvä Dee. 

Demi teki paljon juttuja treeneissä, mutta useammassa setissä. Teho treeniin tän päivän perusteella metalli, sitä otetaan nyt mukaan muihinkin liikkeisiin ja sit kuuntelu, koska siinä Demi on äärettömän huono, kuvittelee vaan tietävänsä mitä tehdään eikä kuuntele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti