tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tokoa, aksaa, fyssaria

Ella ja Nita (äiti ja tytär)

Viikonloppuna käytiin vielä möllitokokokeessa Demin kanssa. Alokkaassa oltiin ja kisajännityksen kera. Mua ei ollenkaan jännittänyt edellisenä päivänä eikä aamullakaan mutta kisapaikalla alkoikin jännittämään. Meidän piti olla kisapaikalla jo klo.11, ja niin oltiinkin, vähän turhaa kun alokas alkoi vasta klo.12:30. Kävin sitten Demin kanssa kävelyllä ja sitten seurasin nakkiluokkaa. En tiedä ehtikö jännitys odottelun takia nousta vai mikä oli, tylsää joka tapauksessa.

Tässä pääpiirteet mitä tapahtu. Luoksepäästävyyttä odotellessa käskin Demin "käy siihen", toimi hyvin. Kun sitten pyysin sivulle ja oli luoksepäästävyyden vuoro istui sivulla ja piti kontaktia, hyvä. Paikkamakuun alkaessa keskittyi johonkin muuhun, katteli jonnekkin etuviistoon eikä ollut kuulolla, kaksi käskyä maahan ja jätön aikana oli noussut istumaan. Istui osan aikaa jonka jälkeen meni maahan. Tästä paikkiksesta siis 7. Poistuttiin kehästä ja odoteltiin omaa vuoroa. Riekuin Demin kanssa ja sehän ei ollut kauhean hyvä idea, kävi niinkuin viime vuonna näyttelyssä, hyppi sitten kehässäkin mua vasten ja repi hihnaa, hups, eli ei näin. Tämä siis ennen liikkeiden alkua. Seuraaminen hihnassa, otti hihnan heti suuhun, tästä napakka ei jonka jälkeen keskittyi siihen itse seuraamiseen, seurasikin hyvin. Vapaana seuraaminen oli vielä parempaa, saatiin ainoana kisaajana seuraamisesta 10, ei ollut kuulemma mitään parannettavaa. Liikkeestä maahan hyvä, liikkeestä seisomisen istui, en tiedä mikä aivopieru. Luoksetulo hyvä, hyppy hyvä. Kaikki meni meidän omaan tasoon nähden hyvin, paikkamakuu nyt oli mikä oli. Liikkeestä seisomisen osaa kyllä, en tiedä miks mokas, ehkä kuunteli huonosti kun ollan noita jääviä tehty kaikkia sekaisin, mutta en ole huolissani tästä. Saatiin kaikista muista liikkeistä 9 tai 10, paitsi seiosminen oli 0 ja paikkamakuu 7. Ei sii sen suuriempia ongelmia, täytyy vain nyt muistaa etten turhaan riekuta Demiä ennen kehään menoa ettei käyttäytyminen ole "epäsopivaa" ;)

Illalla kävin Katin luona, jonne myös Monica, Nitan kasvattaja tuli. Tokoiltiin ja saatiin vihdoin otettua Nitasta ja Ellasta yhteiskuva. Aikasemmin oli jo puhetta Monican kanssa että olis kiva saada Ellasta 10v. ja Nitasta 5v. yhteiskuva ja nyt saatiin asia hoidettua. On ne kyllä nättejä <3

Kävin illalla vielä hallilla treenaamassa. Nita ja Demi teki molemmat hyppytekniikkaa. Ensin perus hyppysarjaa, molemmilla meni hyvin. Sitten siirryin korkeuden arviointiin, jossa oli okseri. Nitalla men alkuun hyvin, kun päästiin 60cm okserilla niin oli pikkasen epävarma koska otti ylimääräisen laukka-askeleen mitä ei oikeasti olisi tarvinnut. Tämä laukka-askel tulee siitä epävarmuudesta, mutta itse hyppy kyllä sujui hyvin. Oksereita treenataan liian vähän ja se vähän näkyy epävarmuutena. Demi oli ensin okserista ihmeissään, teki suhteettoman ison hypyn alussa. Samalla korkeudella uudestaan ja nyt korjasi hypyn niin että oli suhteessa hypyn korkeuteen. Demin kanssa mentiin 55cm, ei ottanut ylimääräisiä askeleita mihinkään väliin, mutta hyppy oli suhteettoman iso, vaikka otin toisen toiston joten päätin mennä takaisin alas. Nita teki myös keppejä, jätin palkan keppejen päähän ja lähetin niin että oli pakko irrota itsenäisesti kepeille. Alkuun oli hämmentynyt ja vaan haukkui kun en ollut lähempänä auttamassa, mutta muutaman lähetyksen jälkeen alkoi irtoamaan hyvin ja juoksin sitten ohi kun oli pujotellut 3 väliin. Nyt ei myöskään jäänyt siis haukkumaan pujottelun alkuun. Myös muutamat puomin ja A:n kontaktit otin. Demi teki pientä radantynkää ihan vaan huvin vuoksi. Demi yllätti mut ihan täysin, ei ollut enää ollenkaan kiinni kädessä ja irtosi musta paremmin sivuttaissuunnassa. Mitäköhän se on tehnyt sitten viime treenejen?! Tyyppi on kehittynyt vaikkei mitään ollakkaan treenattu. Päätin myös testata puomin alastuloa, joka oli laitettu pöydän päälle, Demi muistaa edelleen 2o2o :) Hyvä tyttö!

Eilen oli Nitan fyssari Tamaralla. Alkuun katottiin ulkona liikkeet, liikkuu hyvin. Siirryttin sisälle jossa Tamara käsitteli Nitan. Oli ihana nähdä Nita taas niin rentoutuneena, se niin nauttii tosta käsittelystä. Ja mikä parasta, Nita on hyvässä kunnossa, ei jumeja missään! Aikaisemmat rinnan kireydet on saatu kokonaan pois eikä lantiossakaan ollut kireyttä, hyvä näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti