tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ohjatut treenit jatkuvat

Maanantaina loppui kesätauko Nooan ohjatuissa ryhmätreeneissä. Meitä oli paikalla 4 koirakkoa, joten saatiin ruhtinaalisesti treeniaikaa. Tehtiin hyppäriä, jossa pystyi monipuolisesti käyttämään erilaisia ohjauksia. Nooan kanssa sujui ihan hyvin, tosin jossain vaiheessa homma lähti vähän lapasesta, ja jumiuduttiin yhteen putken jälkeiseen kohtaan kun en meinannut millään saada Nooa kääntymään tarpeeksi tiukkaan, tähän halusin tehdä jaakotuksen joka toimikin sitten kun sain sen toimimaan. Alkuun käänty tosi huonosti, jolloin ajautu jatkuvasti yhden hypyn ohi ja sitten hyppikin omaksi iloksi muita hyppyjä. Hinkattiin tätä jaakotusta ja kyllähän se sitten toimikin. Juteltiin tästä liukas kuin saippua "ongelmasta" ja todettiin että jos Nooa lähtee lapasesta ni mun on vaikee saada se enään hanskaan koska se hyppelee itsekseen hyppyjä ja palkkaa itseään. Nyt täytyy vaan olla tarkkana ettei Nooa pääse yhtään hyppäämään yksiksen yhtikäs mitään, kentällä tehdään yhdessä eikä yksin vaikka se Nooan mielestä kovin hauskaa onkin. Saatiin tokalla kierroksella rata sujumaan mallikkaasti ja saippua pysyi kädessä ;) Näytettiin myös millä mallilla kepit ja kontaktit on ja niistä saatiinkin positiivista palautetta, kehitystä on tapahtunut kesän aikana. Keinuun pureudutaan ensi viikolla, kesän aikana myös muilla ryhmäläisillä on tullut erinäisiä haasteita keinun kanssa, emme siis ole yksin :D

Demi pääsi vielä illan päätteeksi HAU:n tokotreeneihin. Aloitettiin ryhmäpaikkamakuulla, 5 koirakkoa rivissä. Demi oli jälleen reunassa, vieressä tällä kertaa bortsu Sätkä. Sätkän vieressä on joskus makoiltu, mutta siitä on jo aikaa. Mentiin kahvioon piiloon, aikaa otettiin 4 min, kehuin kerran ovenraosta. Demi vaihtoi lonkkaa kaksi kertaa, mutta muuten ei huomautettavaa. Sitten otin jälleen avo hyppyä, nyt ilman käsiapua istumisessa, ja kyllähän se istuu pelkällä käskyllä. Treenasin myös paluuhyppyä erikseen, eri kulmista, ei tullut hypystä kertaakaan ohi. Myös metristä treenattiin, mutta aloitettiin 70cm ja yhdellä toistolla seuraavaan korkeuteen. Kun päästiin 100cm niin Demi hyppäsi ja arvioi hypyn väärin, kaatui koko este. Tämän jälkeen tuli vähän epävarmuutta ja lopputulos oli se, että päästiin 95cm ja siihen jäätiin hyvillä mielin, ensi kerralla jatketaan. Jääviä sekaisin, yksi seisominen meni istumiseksi, muuten kaikki okein, pätevä tyttö. Seuraamisessa täyskäännöstä vasemman kautta sekä neliötä vasemmalle, hyvin, tai siis niin hyvin kuin tällä hetkellä osaa, mutta vielä olis vähän parannettavaa.

Tiistaina oli Nitan treenit, eli kesätauko ohi tässäkin ryhmässä. Tehtiin ratatreeniä. Radalla oli paljon takaakiertoja, ne sujuivatkin hyvin. Kontaktit jouduttiin muutamaan kertaan uusimaan kun sikaili, muuten treenit sujuivat hyvin. Kepitkin onnistuivat ja pystyin lähettämään Nitan pujottelemaan ja leikkaamaan jopa takaa.

Demi oli mukana treeenissä ja pääsi myös tekemään hommia kun hallin toinen kenttä oli tyhjillään. Demin kanssa ohjelmassa oli kepit, jotka nyt suoritetaan 5 verkolla. Harjoittelin myös takaaleikkausta kepeille, ei ottanut siitä häiriötä, tokihan siinä oli verkot apuna, mutta kumminkin. Myös keinua treenattiin, keinulla 2o2o ei ole läheskään niin varma kuin puomilla, lisää treeniä siis.

Demi treenaamassa kesällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti