keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tiistain tokot

Tiistaina aamupäivällä treenattiin Tähtiniityn koulun kentällä Heidin ja Kirsin kanssa. Tein molemmilla koirilla useamman lyhyen setin.  Demi taisi aloittaa paikkamakuullla Nooan ja Riemun kanssa. Menin tällä kertaa piloon, olin piilossa 30 sek. kun Demi vaihtoi todella rumaan lonkka-asentoon, kävin korjaamassa asennon ja jätin eteen vähän matkan päähän namin. Menin uudestaan piiloon, taisin olla sen 30 sek. lisää, nyt pysyi hyvin ryhdikkäänä asennossa. Sitten Demi taisi mennä takaisin autoon, mutta tuli sitten vähän ajan päästä tekemään noutoa, puisella kapulalla. 3 toistoa, eka ja vika hyvät, laukkasi molempiin suuntiin ja otti kapulan hyvin. Henkilöryhmän (Kirsin ja Heidin) kiertoa, hyvin. Sitten taas autoon. Vikalla kerralla aloitti bh paikkamakuulla. Menin itse liikkuroimaan muita ja Demin jäi makoilemaan kentän laidalle. 6 min jälkeen lähti paikaltaan, en nähnyt mitä tapahtu, mutta samalla muut teki luoksetuloa, mahtoiko keskittyminen herpaantua?! Palautin paikoilleen ja makoili vielä 4 min ennen kuin kävin vapauttamassa. Sitten bh kaavion seuruu 50 askelta ja koukero, palkkasin päädyissä käännöksissä. Täyskäännös vasemmalle tarvii edelleen lisää treeniä, takapää ei toimi ahkerasti. Otin sitten uudestaan pienellä seuruu pätkällä pelkkiä vasemmalle täyskäännöksiä ja johan ne alkoi taas parantua.

Nita teki myös useamman lyhyen setin. Aloitti ruudulla. Jätin Nitan 20m päähän istumaan ja menin itse jonnekkin 7m päähän ruudusta, josta lähetin Nitan ruutuun. Haki heinosti ruutuun ja pysähty käskystä, jess ja pallo palkaksi. Toinen toisto samalla tavalla. Nyt Nita jäi ruudun vasempaan reunaan, puoliksi ruudun ulkopuolelle, en ehtinyt sanoa mitään kun oli jo itse mennyt maahan. Kutsuin pois ja tehtiin vielä uudestaan, nyt meni keskelle ruutua ja palkka pysähtymisestä. Sitten Nita pääsi paikallamakuun, Riemu oli osan aikaa Nitan vieressä. Olin piilossa, aikaa otettiin 4min 20sek, oli 4 min kohdilla piippaillut kerran, muuten oli hiljaa. Toisessa setissä Nita teki metallinoutoa Kirsin kapulalla. Ekalla heitolla kadotti ensin kapulan säntäsi merkille, josta sitten bongasi metallin, hyvä vauhti. Uudestaan, nyt löysi kapulan heti, hyvä meno- ja paluu vauhti. Lopuun vielä kaukoja, maahan-seiso-maahan vaihtoja. Pakka ei ihan vielä pysy kasassa ulkotreenissä. Tekee muutaman vaihdon hyvin ja sitten tekniikka ei enää pysy kasassa.

Kivat treenit molempien kanssa. Aamulla kun tein treenisuunnitelmaa niin tajusin oikeasti että nyt ei enää tartte miettiä alo liikkeitä vaan hyvillä mielin jatketaan kohti avo:a ja muita luokkia. Jotenkin vapauttavaa tajuta että ei ole enää pakko alokkaaseen mennä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti