tiistai 23. heinäkuuta 2013

Paloaseman kentällä

Kirsi oli kutsunut meidät ja useat muut tokoilemaan ja juhlistamaan Nooan synttäreitä sekä avo 1 tulosta Paloaseman kentälle Niittykumpuun. Aloitettiin kakun syönnillä ja sen jälkeen vasta aloitettiin treenit. Kirsi oli tehnyt oikein hyvää täytekakkua, nam!

Demi teki omalla vuorollaan seuraamista hihnassa, voi että oli kamalaa. Kontakti ei pysynyt kunnolla ja paikka oli jossain muualla kun pitäisi. Parani kyllä huomautteluista, mutta ei se sellaista ollut mitä haluaisin. Avoimen hyppyä tehtiin myös. Ekalla yrittämällä ei istunut ekalla käskyllä, vaikka annoin käsimerkin, tokalla sujuikin jo paremmin, totteli siis heti, tosin edelleen annan käsimerkin istumiseen. Pitäis ens kerralla kokeilla ilman. Jääviä tein sekaisin niin että Demi peruutteli ja sitten annoin käskyn. Muutaman kerran istui seisomisen, kun ensin tein istumisia, mutta sitten parani ja teki asennot oikein. Paikkamakuita tehtiin 2 krt. Ekassa meitä oli rivissä viisi koirakkoa. Demi pääsi Raipe collien ja Ronja sakemannin väliin. Eli Demille vieraita koiria, ei ole aikaisemmin näiden kanssa tehnyt. Olin piilossa, en tiedä kuinka pitkä aika oli, mutta siinä ehdittiin jutella niitä näitä ja syödä jaffa keksejä :D Otettiin vielä toinen paikkamakuu, joka oli n. 3min. Nyt Demin vieressä oli Silli kelpie ja toisella puolella Elsa valkkari. Tämäkin paikkamakuu sujui hyvin. Juhlien loppupuolella kakkua jaettiin jo koirillekkin, Demi teki vasemmalle täyskäännöksiä ansaitakseen pienen palan kakkua ja sehän teki aivan todella hienot vas. täyskäännökset.

Nita teki omalla vuorollaan, seuraamista, myös Nitalla oli kontaktin kanssa vähän hakemista. Hidas oli varsinkin vaikeata. Paikallaan käännökset oli hyvät ja sivuaskeleet oikealle. Peruutus ei meinannut millään onnistua suoraan. Metallinouto vieraalla kapulalla hyvä. Ruutu, oli vaikea. Meni oikeasta sivureunasta sisälle ja sen jälkeen vaan haahuili merkeillä. Paikka oli todella vaikea löytää. Tein myös näyttönä, mutta eipä se oikein auttanut. Ruutuun niin lisää treeniä, ja ehkäpä otan myös Nitalle kosketusalustan ruutuun... Paikkamakuuta Elsa valkkarin kanssa. Oli suurimman osan ajasta hiljaa kunnes sitten Elsan kanssa piippailivat vuorotellen, jepp jepp.

Treenit ihan ok:t, molempien kanssa hyvää ja huonoa. Eipä ne treenit aina voi nappiin mennä, joten sitä ylämäkeä odotellessa ;) Kiitokset Kirsille treenien järkkäämisestä ja tarjottavista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti