perjantai 12. heinäkuuta 2013

Keskiviikon treenit

Keskiviikkona käytiin Sirkuskentällä tokoilemassa Kirsin, Annen ja Sallan kanssa. Täytyy sanoa että näin jälkikäteen ei ole kauhean tarkkoja muistikuvia siitä mitä tehtiin. Jotenkin on ollut vähän väsyny olo ja senkin takia muisti ehkä vähän pätkii?!

Demi ja Nita teki molemmat pienet treenit. Nita taisi aloittaa. Leikittiin alkuun ja villiä oli meno, Nita pisti ihan parastaan <3 Nita teki seuraamista, syynissä oli eri tempot. Hitsit toi otus kyllä edisti, varsinkin normaalissa ja hitaassa. ei meinannut millään pysyä oikeassa kohdassa kun kokoajan "valahti" liian eteen. Saatiin hyvää häiriötä myös samalla kun Salla ja Jasu teki seuraamista, kierreltiin siinä samalla toisiamme. Juoksu sujui hyvin, mutta muuten pitäis nyt kyllä puuttua enemmän tohon edistämiseen. Kaukoja tehtiin myös, keskityttiin maahan-seiso ja seiso-maahan vaihtoihin. Sain tehtyä vaihtoja jopa 10m päästä, siis yksittäisinä. Metallinoutoa myös, vieraalla, ja sehän oli Nitan mielestä kovin inhottavaa. Täytyy ottaa taas enemmän treeniä vieraalla kun taas tauon jälkeen tuntuu vaikealta. Loppuun Demin kanssa lyhyt 1,5min paikallamakuu niin että olin piilossa. Hyvin makasi.

Demi teki omalla vuorollaan seuraamista kytkettynä, hyvää seuraamista eikä koskenut hihnaan. Hyppyä, niin että alusta oli edessä reilun 5m päässä, jotta fokus olisi eteenpäin, hyvin. Paikkamakuu Elsan kanssa 5min, hyvin makasi, vähän katteli seläntakana olevia skeittareita. Loppuun vielä paikkamakuu Nitan kanssa, olin piilossa, kävin kerran esillä kehumassa. Makasi kivasti, välillä katteli ympärilleen.

Tokoilujen jälkeen ajoin Purinalle töihin. Ehdin olla 2h töissä, ratahenkilönä. Radat loppu aikaisemmmin kuin olin kuvitellut, mutta minkäs sille voi. Tonne kun voi osallistua ilman että on etukäteen ilmoittautunut niin koskaan ei sitten tiedä paljon startteja tulee.

Hallilta lähdettiin vielä Erikan kanssa Luukkiin. Tallattiin esineruutu n. 25m x 50m ja Erika teki myös Tikrulle jäljen. Käytettiin uusia IKEAn pikkupehmoleluja ruudussa. Demi teki kaksi todella hyvää esineruutua. Erika siis vei yhden esineen kerralla niin että Demi näki kun ne vietiin. Metsässä oli tosin jo melko pimeää ja kasvillisuutta oli melkoisesti joten suoraa näköyhteyttä ei ollut. Eine oli ruudun oikeassa takareunassa. Demi upposi heti syvälle ruutuun, hetken aikaa kierteli ja sitten tuli takaisin kera esineen. Toinen samalla tavalla. Ihanaa kun Demi oli niin innoissaan, lähti reippaalla laukalla ruutuun ja työskenteli siellä laukalla ja palauttikin tiputtamatta esinettä kertaakaan. Nita teki myös kaksi esinettä, mutta Nitan esineet olivta lähellä n. 10m päässä. Nitakin käytti hyvin nenäänsä, taitava! Loppuun vielä Demi uudestaan ruutuun kun Taralta oli jäänyt esine sinne. Sain jonkun aivopierun ja ajattelin että Demi on kyllä jo niin taitava että tuo esineen joka on jo valmiina metsässä. Jepp jepp, Demi raukka teki töitä ihan hurjan kauan, kiersi esineen lähellä, muttei löytänyt. Mä en edes puhaltanut peliä poikki ennen kuin koira oli jo ihan väsy ja tuli mun luo. Enkä silloinkaan antanut luovuttaa vaan vasta sitten menin mukaan ja lähemmäs ja lopulta Demi kyllä esineen toi. Mutta tämä oli taas näitä aivan sairaan tyhmiä ideoita. Demi kun oli jo tehnyt kaksi omaan tasoon nähden todella hyvää pistoa, niin pitääkö sitten mennä  pilaamaan kaikki liian vaikealla??!! Olen IDIOOTTI, tiedän sen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti