perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tokoa ja bh-kurssia

Tiistaiksi oltiin sovittu Kirsin ja Erikan kanssa toko treenit Tapiolan Silkkiniitylle. Niitylle oli päätynyt moni muukin kun oli niin aurinkoinen ja lämmin sää. Me ei sitten jääty sinne kun porukkaa oli aikalailla. Ajettiin Tapiolan Tuulikujan isolle hiekkakentälle, sekin oli varattu, siellä oli pesistreenit. Alko jo pikkasen ärsyttää et miten voi olla näin vaikeeta löytää vapaata treenipaikkaa. Päätettiin käydä katsastamassa vielä Niittykummun Paloaseman kenttä ja sehän oli meidän onneksi vapaa!

En muista missä järjestyksessä treenattiin, mutta Demin kanssa aloitin oman setin. Demi teki ruutua, läheltä haettiin paikkaa. Hakeutuu eka etureunaan josta sitte siirtyy keskelle kun en sano mitään. Lisää treniä paikkaan ruudussa. Noutoa, puisella kapulalla, ihan vauhtinoutona. Hyvä vauhti ja päästi irti vasta käskyllä. Hyppyä, käskytettynä ja ilman. Erika huomasi että Demi varastaa ihan inasti. Lähtee kuulemma kun mun suu aukeaa. Päästiin siis treenaamaan ihan vaan vierellä pysymistä niin että auon suuta, kuiskailen niitä näitä ja ihan sanon vääriä käskyjä. Demi oli ekalla kerralla lähdössä, mutta huomautin asiasta ja sitten skarppasi. Loppuun 2 min paikkamakuu Nooan ja Taran kanssa, hyvin.



Nita teki omalla vuorollaan ruutua, myös Nita haki paikkaa läheltä. Nita hakeutuu helposti merkkien ympärille, eli myös Nitalle lisää ruutu treeniä. Sitten paikkamakuu Nooan ja Taran kanssa. Otettiin 3 tai 4min paikkamakuu (en muista kumpi aika) niin että oltiin piilossa. Alkuun päästi muutaman piippailun, sitten hiljeni. Metallinoutoa, hyvä vauhti. Hyppynoutoa puisella kapulalla, hyvä vauhti ja hyppäsi takasinkin ilman vartaloapua.

Torstaina treenattiin Kirsin kanssa Puolarmaarissa, kun jäi tiistaina nurmitreeni väliin kun siirryttiin hiekkakentälle. Demi taisi olla ekana vuorossa. Tehtiin taas ruutua, nyt haki vähän paremmin keskelle. Kirsi liikkuroi sitten meille seuraamisen, muistin vihdoin treenata hihnaseuruuta, se kun usein tuppaa unohtumaan. Hyvä seuruu, ei valittamista. Sitten metallinouto, jonka tein vauhtinoutona. Laukalla molempiin suuntiin ja nopea nosto, hyvä likka. Liikkuroituna Ruotsin alokkaan kapulan pito. Demi oli kuulemma kummastuneen näköinen, mutta piti kapulaa kumminkin hyvin. Tunnari, kapulat rivissä. Oma löytyi hyvin, vaikkei tätä ollakkaan treenattu sitten viime talven. Vikana vielä paikkamakuu Nooan kanssa, aika jotain 2-3min. Hyvä, ei huomauttamista.

 Demi seuraa :)

 Metalli ja ISOT korvat :D

Nita teki jälleen ruutua, sekä lähempää että kaukaa. Muuatma todella hyvä ruutu ja muutama vähemmän hyvä. Kirsin liikkuroimana seuraaminen ja liikkeestä istuminen. Seuruu muuten hyvä, mutta askeleissa viilattavaa. Otan kuulemma liian pieniä askelia. Paikallaan käänös oikealle oli vaikea, Nita on aivan liian edessä ja vinossa. Tähän saatiin tosin myöhemmin korjaus kun kokeiltiin että teen käännöksen hitaammin. Ei ihme ettei oo toiminu kun oon tehny käännöksen liian nopeasti. Liikkeestä istuminen hyvä. Tunnari, oma esillä, mutta kasan takana jommalla kummalla puolella jotta joutui ohittamaan vieraiden kasan. Muutama onnistuminen. Loppuun vielä paikkamakuu Nooan kanssa. Oltiin piilossa puskan takana, aikaa vain 1,5 min tällä kertaa.

Nitan tyylinäyte seuruusta
Ruututreeniä
Tunnari

Tänään olikin sitten vuorossa Tainan bh-kurssin viimeinen kerta. Pidettiin mölli bh kaupunkiosuuden kera. Paikaksi valikoitui Niittykummun ostari ja sen vieressä oleva hiekkakenttä. Me saatiin tai jouduttiin olemaan ekassa suoritusparissa. Arvoin kiven, joka tarkoitti että oltiin ekana ns. tottiksen suoritusvuorossa. Tehtiin vain yksi seruu, mutta kaavion mukaan. Tehtiin tämä seuruu hihnassa. Demin seuruu tuntui hyvälle (toivottavasti myös näytti sille), täyskäännös vasemmalle ei kyllä ollut mikään paras. Juoksu oli hyvä, mutta unohdin antaa uuden käskyn, samoin kuin hitaaseen siirryttäessä unohdin uuden käskyn ja tässä myös siirtymä hitaaseen viivästyi muutaman askeleen kun en heti muistanut että olikin hidasta vuorossa. Sakarassa pysähdyin vahingossa menomatkallakin, enkä siis vain sakaran paluussa, hups. Heniklöryhmä meni hyvin. Henkilöryhmästä takaisin tullessa jotain häröili, tais haistella jotain?! Ärähdin ja jatkettiin jäävien aloituskohtaan. Liikkeestä istuminen hyvä, tosin unohdin etten saa palata koiran luo ilman tuomarin merkkiä. Liikkeestä maahanmeno hyvä, luoksetulo myös, autoin käsimerkillä eteenistumisessa. Tässä taas odotin Tainan lupaa, pyytää koira sivulle vaikkei sitä lupaa tule kun se tehdään oma-aloitteisesti. Sitten siirryttiin paikkamakuuseen. Demi makasi kokoajan hyvin, mä olin selkä siihen päin. Erika piti mut tilanteen tasalla, nyökkäili mulle et hyvin menee. Palasin koiran luo Tainan käskystä, mutta tässäkin moka, pyysin Demin sivulle ilman Tainan lupaa. Kaupunki osuus meni hyvin, siinä ei ollut mitään kummallista.

Kurssi oli antoisa, bh mörkö pieneni mun silmissä, ei se niin paha olekkaan. Täytyy muistaa ottaa kiintopiste jostain, muuten en osaa kävellä suoraan. Sääntöjä pitää vielä lukea läpi, koska muutama moka tapahtui, eli en ihan ole varma milloin odotetaan tuomarin lupaa ja milloin tehdään oma-aloitteisesti. Mutta mukava kurssi, kivan kouluttajan ja mukavien kurssilaisten kera.

Nita oli mukana autossa, joten pitihän Nitankin sitten vielä päästä töihin. Nita aloitti puun kiertämisellä, jonka yhteydessä muutama luoksetulon stoppi. Hyvät stopit, mutta ennakointia on kyllä pikkasen. Metallinouto, hyvä vaikkain normaalia hitaammalla laukalla nouti. Tunnari, eka oli todella hyvä, mutta sitten päätin ottaa useamman toiston ja joo, siihne väliin mahtui sitten monta huonoa ja lopuksi taas yks parempi jonka jälkeen lopetin. Voi tunnaria, mä en niin tykkää tosta liikkeestä, yäk! Loppuun kaukoja, maahan-seiso ja seiso-maahan vaihtoja. Pysyi uudessa tekniikassa, mutta muutaman kerran siirsi takatassuja. Meni myös ilman käskyä maahan ja varasti namia. Nipsu oli ihan hassu :D Söpö se on, ahneus oli kasvanut silmiin pistävästi. Koira joka ei aikaisemmin IKINÄ varastanut on nyt ruvennut varastelemaan.

2 kommenttia:

  1. Nipsu-varkaalla on toki myös ollut maailman paras opas namienvarastelun ihmeelliseen maailmaan!

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä niin totta. Tuo nuorempi on opettanut Nitan namin varastelun ihmeelliseen maailmaan :)

    Niin ja Nitalla on nykyään ihan eritavalla pokkaa tehdä asioita kuin ennen.

    VastaaPoista