torstai 20. kesäkuuta 2013

Viimeistelyt tehty

Tänään töiden jälkeen käväisin hallilla. Kirsi toi Nooan ja itellä oli mukana Nita. Ei jäänyt alkuviikon treeneistä hyvä maku suuhun, joten käytiin nostattamassa itseluottamusta viime tippaan tehdyissä treeneissä.

Nooan kanssa tehtiin keppejä, kun ne ei oikein meinannut luonnistua maanantaina, tänään oli toisin. Ei tehnyt yhtäkään pujotteluvirhettä, ei kuin tekihän yhden. Tehtiin helpoista kulmista mutta hyppyjen takaa jotta saatiin kunnolla vauhtia sisääntuloihin, hyvin haki ekaan väliin. Mun täytyy muistaa lähettää Nooa ja pysyä takana, en saa kipittää heti sen ohi enkä varsinkaan käydä törkkimässä keppejen sisääntulon kohdilla eikä turhia huudella. Mutta kyllä mulla ja Nooalla ttaas itsetuno nousi, jess! Tehtiin myös keinua, se kun tuppaa vielä liian usein olla lentokeinu. Eka tein keinua ihaa vaan yksittäisenä ja sain Nooan hidastamaan käskystä, pyrin nyt saamaan tätä hitaammaksi ja varmaksi ja vasta sitten annan tykittää keinulle kun sen varmasti hanskaa. Tehtiin keinua myös putken kautta, jolloin lähestyi vauhdilla, hidasti kumminkin mun käskystä ja teki keinun melko nätisti. 2o2o ei oo vielä kovinkaan hyvä keinulla, himmailee ja hakee paikka, mutta siihen ehditään keskittyä kesälomalla.

Nitan kanssa tehtiin myös keppejä, lähetyksiä eri kulmista. Vaikeasta avokulmasta haki kerran kakkos väliin, muuten ei virheitä tullut. Ei myöskään jäänyt räkyttämään ykkösväliin vaan eteni hyvin. Mun vaan täytyy muistaa antaa Nitallekkin tilaa eikä huitoa liian lähellä sisäänmenoa, pitää oikeasti luottaa siihen että se osaa. Tein myös kaikki kontaktit kertaalleen sekä muutaman takaakierron, hyvin kaikki.

Viimeistelyt sujui ainakin hyvin, saa nähdä miten jussina käy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti