sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Rentoa menoa

Eipä olla kauheesti ihmeellisyyksiä tehty, lenkkeilty, treenattu ja vaan oltu. Kotona olen siis saanut vähän enemmän siivottua ja pihaakin on vähän siistitty.

Eilen illalla tehtiin treffit Erikan kanssa Oittaalle. Demille tein jäljen niitylle. Heinä oli korkeeta 30-40cm ja pohja aivan ruti kuivaa savea. Jälki oli pidempi kuin edellisellä kerralla, jälellä oli kaksi kulmaa, eli vähän sellanen kulmikas U. Nappulaa laitoin jäljelle, alkuun olisi pitänyt laittaa enemmän kun pohja oli niin kuiva ettei Demi meinannut saada siitä mitään hajua. Alku suora oli siis villiä menoa, Demi otti selkeästi ilmavainun, mutta en päästänyt eteenpäin ennen kuin laski päätä alas. Eka suora meni kumminkin melko kaahottamiseksi ja pää oli aivan liian ylhäällä, suoran loppua kohden pää meni alemmas. Eka kulma alkoi hyvin, mutta meni sitten kumminkin  vähän yli. Tajuis kadottaneensa jäljen, mutta löysi sen sitten. Tämä toinen suora meni jo paremmin ja toinen kulma oli myös ekaa parempi, vaikka tässäkin oli hetken aikaa hukassa. Vika suora oli sitten taas jo ihan hyvää menoa.

Jäljen jälkeen jatkettiin matkaa Kellonummen kappelille, josta lähdettiin lenkille. Lenkin jälkeen tehtiin Demille ja Taralle paikkamkuu ja sitten Demille paikkamakuun jättöjä.

Tänään oli tarkoitus mennä Kirsin ja Nooan kanssa Purinalle tekemään pienet treenit, mutta en muistanutkaan että siellähän oli loppuviikosta pienet talkoot jolloin kaikki esteet kannettiin pois. Kentällä eikä hallissa ollut yhtään estettä, joten ei sitten jaksettu jäädä kantelemaan niitä vaan jatkettiin matkaa Malminkartanon nurmelle jossa sitten tokoiltiin. Nurmella oli useampi fudisporukka, sekä perheitä ja muita porukoita jotka siellä hengaili, joten häiriötä oli melkoisesti.

Demi aloitti tekemällä paikkamakuun jättöjä. Tein eri matkoilla ja palkkasin, ei noussut kertaakaan istumaan. Sitten tehtiin paikkamakuuta häiriössä. Jäin Demin lähelle, n. 2m päähän. Kirsi häiriköi, heitteli palloja ja nautokapuloita, niistä Demi ei välittänyt mitään. Kirsi myös käskytti omiaan, mutta sekään ei Demiä haitannut. Suuri häiriö sen sijaan oli Kirsi ja lihapullat jotka oikein kutsuivat luokseen. Tässä tulikin sitten häiriötä, D nousi useamman kerran istumaan ja oli lähdössä Kirsin luokse. Useamman toiston jälkeen D kumminkin tajusi jutun juonen ja saatiin hieno suoritus jossa Kirsi vieressä houkuttelee lihapullille, Demi kääntää päätä Kirsin luo ja hetken kattoo ja kääntää pään takaisin mun luo. Hieno Demi! Kyllä vaan on ruokahäiriö ylivoimaisesti hankalin meidän neidille. Demi pääsi välissä autoon ja sen jälkeen tokassa setissä teki ruutua, jossa etittiin paikkaa, joka nyt oli vähän hakusessa. Avo kaukot tehtiin myös Kirsin käskytyksessä ja hyvin toimi vaikka olikin sitä häiriötä ympärillä. Loppuun vielä vauhtiluoksetulo autolle.

Nita teki omalla vuorollaan ruutua, paikka ruudussa oli myös Nitalla hukassa. En tiedä mitä oli tekemässä mutta ei ainakaan ruutua. Meni ruutun ja haisteli ja haisteli, ei totellut pysäytyksiä ja sinkosi ulos ruudusta hajujen mukana?! Saatiin onneksi muutama onnistuminenkin, mutta tässä oli jotain outoa. Tunnaria tehtiin myös. Kokeiltiin yhtä uutta vinkkiä, mutta se ei kyllä toiminut Nitalla alkuunkaan. Nita kun lopettaa työskentelyn melko nopeasti jos tekee useamman kerran väärin joten tämä juttu ei oikein toiminut. En jaksa nyt avata koko tätä tunnari operaatiota tähän, mutta tämän kokeilun jälkeen siirryttiin piilotettuun ja väärien kasaan. Todettiin että käyttää nenää hyvin niin kauan kuin oma on melko kaukana kasasta mutta kun tunnari tulee lähemmäs kasaa unohtaa haistelun totaalisesti ja siirtyy vaan tekemään noutoa. Loppuun N teki kaukot m-s-m vaihdot ja hyvin tekikin ja osasi uuden tekniikan s-m vaihdossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti