lauantai 1. syyskuuta 2012

Perjantai tokoa

Eilen perjantaina kävin tokoilemassa ao:n tokovuorolla Malminkartanon Sirkuskentällä. Nita sai taas aloittaa. Taidettiin aloittaa ruudulla. Tehtiin 3 krt, eka tyhjään, meni ruutuun mutta jäi vasempaan etureunaan ja maahanmennessä tassu oli muutaman centin yli. Toka näyttönä, edelleen vasemmalle eteen, kolmannessa vein ruutuun pallon, keskelle taakse. Meni joka kerralla ruutuun melko suoraan, mutta paikka on kyllä edelleen hakusessa. Ajautuu aivan liian usein vasempaan etureunaan. Täytyy miettiä miten tätä nyt työstettäis. Sitten seuraamista, jossa pientä ääntelyä. Aikasemmin ei ole seuraamisessa ännellyt, paitsi siis nyt ihan tän viikon aikana. Juoksu osuudessa pomppi muutaman kerran. Neiti on kovin iloinen, mutta ääntelyt ja pomppimiset olis kiva saada pois. Sivusekeleet ja peruutus olivat todella kivoja. Liikkeestä istuminen, todella hyvä. Paikallamakuu, jossa olin puskassa piilossa. Aikaa 5 min, Nita oli todella levoton, piippaili paljon :( Otin uudestaan ja nyt lyhkäsempi, piippaili edelleen ja oli levoton, höh! Omasta mielestä olin levollisin mielin niinkuin nyt olen pitemmän aikaa pystynyt olemaan, mutta joku Nitaa hermostutti...

Demi aloitti myös ruudulla, taidettiin ottaa 5 toistoa eri suunnista. Pari ekaa 3m ja väliin muutama kauempaa. Parilla ekalla kerralla hakeutu ruudun oikealle reunalle melko keskelle, mutta en palkannut, vaan odottelin ja johan korjasi paikkaa, eli hakutu vähän keskemmälle ruutua, hyvä. Ekojen toistojen jälkeen alkoi hakeutumaan heti keskemmälle ruutua, hyvin. Seuraamista, sivuaskelilla ja paikallaankäännöksillä sekä ihan vaan suoraa pysähdyksineen. Sivuskeleet oli todella hyvät, paikallaankäännöksissä on aavistuksen edessä. Suoralla pätkällä oli väljyyttä kun lähestyttiin skeittareita, ei korjannut uudesta käskystä huolimatta, joten päätin ottaa hetken päästä uudestaan seuraamista skeittareiden edessä niin että namia oli kädessä, nyt ei ottanut yhtää häiriötä skeittareista ja seuraaminen pysyi tiiviinä. Liikkeestä maahanmenoja, hyvin. Luoksetulo, hyvällä vauhdilla. Kaukojen m-i ja i-m vaihtoja 5m, hyvin. Paikallamakuu, etäisyys 20 m aikaa 3 min. Paikallamkuussa häiriönä oli lähellä tokoilevat sekä puussa kiinni ollut haukkuva nahka, mutta Demi ei häiriöstä välittänyt.

Treenit sain tehtyä melko lyhyessä ajassa, koska toistoja en ottanut montaa per liike. Mulla olikin melkoinen kiire kun piti ehtiä Vantaalle ostamaan takkia. No mä kuvittelin olevani hyvissä ajoin kaupassa, mutta p****t, kauppa oli sulkenut jo tuntia aikasemmin. Olivat muuttaneet aukioloaikoja sitten kesän. Ei auttanut muuta kun ajaa kotiin ilman takkia.

Kirsin kanssa soittelin vielä ja päätettiin käydä Puolarmetsässä koirien kanssa, siellähän ne ilosesti juoksi. Otin Puolarmetsässä vielä yhden paikallamakuun Nitalle, oli hiljaa ja levollinen reilu 4 min kun olin auton takana piilossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti