keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tärkeimmät ensin...

eli tänään käytiin Mevet:ssä peilaamassa Demin silmät Axelsonilla, tuomio terveet silmät! Ja kaiken lisäks Kennelliitosta tuli lausunnot lonkista ja kyynäristä, priimaa a-luokkaa, eli lonkat A/A ja kyynärät 0/0! Ei voi päivä paremmin mennä, olen niin ILOINEN hyvistä terveystuloksista :)

Eilen oli Nitan agility treenit ja vuorossa oli tekniikkaa. Tehtiin 17 esteen rataa, jossa suoria putkia, pakkovalsseja, persjättöjä ja paljon juoksemista, kiirettä piti. Suurin osa radatsa oli kovin teknistä ja vaikeita ajoituksia, mutta näistä selvittiin oikein mukavasti. Radan loppuosa, 3 vikaa hyppyä tuottivatkin sitten mulle ongelmia, vaikka tää loppu oli melko suoraa ja piti "vaan" juosta ja lujaa. No mä en ensinnäkään osannut juosta suoraan, eli kompuroin esteiden päälle, kyllä, se on mahdollista :D Sitte mulle piirrettiin hiekkaan viiva, jota pitkin piti juosta ja pysyä oikealla linjalla, edelleen tein ihme kiukuraa kun persjättöä tein, ja kun toistoista huolimatta suoraa linjaa en osannut juosta niin loppujen lopuks P tuli sinne hyppyjen sekaan, ja mun "eteen" jotta mun oli pakko juosta suoraa ja huuto perässä "JUOKSE". No kyllähän tämä saatiin onnistumaan ja voin vaan ihmetellä misk mä jään odottelemaan turhaan Nitaa, kun voisin vaan juosta eteenpäin, näinkin helpossa kohdassa. Helpot kohdat ei aina olekkaan niin helppoja ;) Kivat treenit ja kovin hyödylliset, tällaset tekniikkatreenit jossa vauhtikin nousee kovaksi, ovat hyvödyllisiä, eli ei aina sellasia tekniikka treeenjä jossa pelkkiä tiukkoja käännöksiä, juokseminen on yllättävän vaikeeta ;)

Maanantaina en ollut agility treeneissä, kun kiireinen työjuttu oli pakko tehdä. Ärsyttävää ku työt häiritsee harrastuksia!

3 kommenttia:

 1. Onnea terveen koiran omistajalle!

  Onpas hieno uusi banneri ;)

  VastaaPoista
 2. Niin hieno homma että on terve koira!!! Ja kun typy on vielä älykäskin kuin mikä, niin mikäs siinä ollessa.ERInomaista :)

  -Pia

  VastaaPoista
 3. Kiitos, hieno koira ja banneri :D

  VastaaPoista