tiistai 4. syyskuuta 2012

Luustokuvat, agilitya, pyöräilyä

Maanantaina oli Demin luustokuvaukset. Tätä on odotettu ja jännitetty. Demiltä kuvattiin lonkat, kyynärät, selkä ja olkavarret. Lonkat ja kyynärät näyttivät hyville ja nämä lähetettiin kennelliittoon, josta odotetaan virallisia tuloksia. Selkä kuvattiin myös ja terveelle näytti. Kummastusta minussa herätti vajaakehittynyt viimeinen kylkiluu vasemmalla puolella sekä oikealta puolelta puuttuva viimeinen kylkiluu. Eläinlääkärin mukaan tämä ei vaikuta koiran elämään millään tavalla, eli voi elää normaalia koiran elämää eikä myöskään estä jalostuskäyttöä. Olkavarret kuvattiin myös ja terveet olivat. Eli mukavalta näyttää :)

Illalla oli sitten Nooan agility treenit. Paikalla oli vain yksi kouluttaja joten suunnitelmista poiketen tehtiin ratatreenit. Radalla treenattiin slalomia, välistävetoja ja takaakiertoja. Nooalla oli tänään taas superisti vauhtia ja mä olinkin ajoittain pulassa kun en vaan pysty juoksemaan tarpeeksi nopeasti. Nooa saikin kommentteja mahtavasta vauhdistaan! Eli mä olen tämän parivaljakon hidaste, heh, tarkottais varmaan sitä et mun pitäis harjotella spurttaamista ym. Saatiin mukavia onnistumisia, mutta hitsit piti juosta ja lujaa. Kepit oli myös radalla ja verkot apuna, tein kepeille takaaleikkauksen ja hyvin haki kumminkin. Ihanat treenit vauhdikkaalla pojalla.

Nitan kanssa käytiin pyöräilemässä pitkästä aikaa. Tehtiin reipas ravilenkki, muutamaan otteeseen Nita olis halunnu vaihtaa laukalle, mutta komensin ravaamaan ja reippaasti menikin. Saatiin pikkasen lisävauhtia kun edellä hyppi useampaan otteeseen jänis/rusakko. Hitsit ku Nita meinas ajoittain oikein innostua rusakosta, mutta nätisti pysy hanskassa kumminkin. Pyöräilyn jälkeen otettiin Demi vielä mukaan hihnalenkille. Demi oli tässä vaiheessa jo melko normaali oma itsensä, oli jo ihan pirteenä, eikä enää krapula vaivannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti