lauantai 6. huhtikuuta 2013

Demi 2 vuotta!

Demi 2v. (5.4.2013)

Meidän pikkuinen pirpana, RAKAS DEMI, täytti eilen jo 2-vuotta!!

Demi sai synttäripäivänä nauttia herkuista, possun ja pupun korvat maistuivat oikein maukkailta :) Päivään kuului tietenkin myös lenkit ja tällä kertaa menimmekin Latokaskeen lenkille, siellä metsissä ei ollakkaan vähään aikaan käyty. Kummallista, mutta silti mahtavaa, tuolla lenkillä oltiin n. 1,5h ja sinä aikana ei nähty kuin kaksi ihmistä ja ne molemmat tulivat vastaan tuolla hiihtoladun paikkeilla. Saatiin siis ihan omassa rauhassa lenkkeillä ja nauttia linnunlaulusta. On se jotenkin hienoa että keskellä kaupunkia on näitä metsiä ja peltoja jossa oikeasti voi onnistua liikkumaan näkemättä ketään :)

Ja koska Demistä piti tietysti ottaa poseerauskuvat, ihan niinkuin synttäreiden kunniaksi, niin pitihän tietysti Nitastakin nappasta kuva.Täytyy kyllä todeta, että nyt on kevättä ihan oikeasti ilmassa, aurinko lämmittää jo ihan kunnolla ja kyllä vaan sen auringon voimalla jaksaa paljon paremmin. Eilen ja tänään olen ensimmäistä kertaa ulkoillut kevätakissa, eli toppatakista-ja housuista jo vähän luovuin, eikä edes tulltu kylmä, vaikka musta tuntuu että mä aina palelen.

 
Lenkin varrelta napattuja kuvia

Ihana kirkkaansininen taivas!

 


Mutta palataanpa vähän viikon muihinkin juttuihin... Maanantaina nautittiin vielä vapaapäivistä, mutta se vapaa menikin sitten avokin sukulaisten luona, eli ei se kovin vapaata ollut ;) Tiistaina töiden jälkeen hallille, jonne muuten suuntasin myös torstaina. Meillä oli tällä viikolla hallilla talkoot, joten siellä piti sitten ahkeroida useampana päivänä, mutta saatiinpa kaikki tehtyä mitä oli tarkoituskin. Eli arkena ei kovin kummosia ehditty, lenkkeillä ja kotona jotain pientä. 

Tänään oli sitten vuorossa hallitreenit Sporttiksella. Päätin ottaa hallille mukaan vain Nitan, koska Demi ei ole ollut muutamaan päivään oma itsensä. Juoksut ovatkin tällä kertaa tytölle vähän rankat, nukkuu kovin ja ottaa iisisti. Lenkeillä kyllä kulkee mukana, mutta aika hitaanpuoleisesti. Haistelee, haistelee ja haistelee, tulee käynnissä tai ravissa, laukka-askeleita ei enää ole nähty. Mutta onpas tullut huomattua että neiti kykenee hyvinkin liikkumaan ravissa kun on hihnassa, ei siis enää peitsaa! Mutta siis niihin treeneihin... Nita teki hallilla ruutua, eka muutama kerta läheltä, löysi hienosti paikan. Siirryttiin kauemmas, n. 25m päähän. Olin jättänyt pallon sinne ruutuun ja Nita sen kyllä huomasi, mutta en tiedä unohtiko pallon kun mentiin ruudusta pois. Meni ruutuun ravilla ja katseli muita koko matkna, otti siis hirvittävästi häiriötä. Otettiin toinen samalla tavalla, pallo valmiina ja nyt menikin sitten jo hyvällä laukalla. Liikkeestä istuminen x 2, molemmat hyvin. Ekan palkkasin heti istumisesta, toisessa kuljin vielä taakse ja palasin viereen palkkaamaan. Seuraamisia, jossa katsastin onko meidän ongelmat vielä tallessa ja hitto vie, Nita ei aivastellut eikä pomppinut juoksuosuudella. No tein sitten myös sivuaskeleita molempiin suuntiin, sekä peruutusta. Varsinkin peruutukseen olin kovin tyytyväinen. Askeleet oikealle oli suht hyvät, vasemmalle jäi perusasennot vinoon. Sitten pidettiin taukoa, jonka jälkeen otin muutaman kaukojen m-s-m vaihdon, hyvin siitä läheltä. Sitten Salla liikkuroi meille voittajan seuraamiskaavion (kaikkine askeleineen, tempoineen ym.) ja nyt saatiin aivastelut aikaiseksi. Tosin sitä pomppimista ei vieläkään tulltu esille, vaikka otettiin juoksua useampaan otteeseen. Seuraaminen oli ok, kontakti putosi kyllä ajoittain, hidas oli hyvä ja käännökset suurimmaksi osaksi ok. Seiniä päin taisi olla eniten haasteita ja liikkeellelähdöissä tuli useampia aivasteluita. Mutta Nitan kanssa ei ollakkaan pitkään aikaan tehty liikkuroituna pitkää kaaviota, joten olen kumminkin tyytyväinen että jaksoi innokkaasti seurata koko kaavion läpi. Loppuun vielä paikkamakuu, ihan yksinään vain. Yhden piip äänen päästi, en ollut piilossa, mutta osan ajasta olin selinpäin kääntyneenä. 2 kommenttia: