torstai 18. huhtikuuta 2013

Agilityä

Aamulla lähdin Nooaa hakemaan ja sitten auton nokka kohti hallia. Mukana menossa oli myös Nita. Olin hallilla pikkasen etuajassa, siis minä etuajassa! Törmäsiin Nitan ryhmän kouluttajaan aj siin ä ehdinkin sitten kysellä muutamaa vinkkiä Nooan treenejä ajatellen. Suunnittelin treenit ja odottelin sitten hetken aikaa kaimaani, jonka kanssa meillä oli treffit hallilla klo.9. No Hannaa ei kuulunut joten aloitin sitten yksikseni.

Nooa aloitti, A - putki erottelulla, ei mitään ongelmaa, vaikka hypyn jälkeen käännyttiin vaihtelevasti joko A:lle tai A:n alla menevään putkeen. Niin ja teki oikein hienot kontaktitkin vaikka itse juoksin ohi. Sitten siirryttiin keppejen pariin. Laitoin suoraan 4 verkkoa, eli yksi vähemmän kuin mitä meillä aikaisemmin on ollut. Ensin virhe, mutta sen jälkeen useampi toisto virheettömästi. Tein myös puomin kautta kepeillemenoa, jolloin treenattiin tietty puomin kontakteja sekä kepeille hankalaa avokulmaa, mutta hyvin suoriutui näistä. Sitten Nooa meni tauolle ja sillä välin Hanna tulikin jo paikanpäälle. Juteltiin Hannan kanssa ja Hanna näytti koiriensa kanssa 2x2 metodin kepeillä, näytti yllättävän yksinkertaiselle. Täytyypi vuokrtaa se dvd ja perehtyä aiheeseen. Jatkoin vielä Nooan kanssa, aloin työstämään keinua. Nyt saatiin alkuräpellyksen jälkeen monta hyvää, hallittua, joskin melko reipasta toistoa, mutta tällä mennään, kyllä me se keinu saadaan vielä hyväksi.

Nita teki omalla vuorollaan kontakteja. Laitoin nitan takaakierttona hypylle jonka jälkeen joko puomille tai A:lle. Teki 90% kontakteista hyvin, vaikka juoksin edelle. Muutaman kerran himmasi puomin alastulolla. Tein myös kepeille erilaisia sisääntuloja, hyvin. Nita sai leikkiä uudella mokkasella patukallaan palakksi ja voi sitä iloa. Lähti rallattelemaan pitkin hallia patukkansa kanssa. Voi mun rakas Nipsu, oli se vaan niin söpö <3

Treenien jälkeen mentiin vielä Petikkoon lenkille Hannan jengin kanssa. Nooa ja Nera rallatteli omaa tahtiaan ja Nita ja Roxy meni omaa vauhtiaan. Mukava lenkki, vaikkakin sitä lunta edelleen oli, onneksi jäätä ja liukkaita kohtia oli kovin vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti