lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kolme koiraa

Demi, Nita, Tara
 
Saatiin torstaina meille yksi koira lisää, kun Erikan ihana nahkalassie Tara tuli meille hoitoon. Tara on meillä torstaista sunnuntaihin. Tara tuli meille siis torstai iltana, käytiin lenkillä ja sitten kello olikin jo niin paljon että piti mennä nukkumaan. Aikamoinen alku siis hoitokoiralle. Tara on sopeutunut meidän porukkaan todella hyvin. Mietin etukäteen että mitä meidän Demi miettii kun kaveri tulee yökylään, mutta ylläri pylläri hyvin on mennyt. Eniten siis mietitytti miten rauhassa noi osaa olla, mutta todella hyvin, ei mitään riekkumista. Sisällä on oltu todella rauhassa, makoilevat milloin missäkin, eli ei mitään ylimäärästä touhuamista. Eilen illalla noi jopa makoili vierekkäin, tai ehkä peräkkäin on oikeampi sana. Kaikki kolme makoilivat sohvan edessä, niin lähekkäin että aina seuraavan tassut oli toisen selässä kiinni. Harmikseni en saanut tästä edes mitään kuvaa, kun kamerasta on akku loppu. Lenkkeilyt ovat sujuneet helposti, kaikki kolme koiraa kulkee hienosti hihnassa, ei mitään vetämistä mihinkään suuntaan. Myös yöt on sujunut leppoisasti, kaikki koirat ovat valinneet illalla pedit ja niissä ovat nukkuneet koko yön. On nää kyllä mukavia koiria :)
 
Tänään aamulla heräsin kuumeisena ja voi sitä lihassärkyä ja armotonta päänsärkyä. Huomenna olisi Timo Rannikon agility koulutus. Yritin koulutusta myydä, mutta eipä ole kiinnostuneita löytynyt. Taidan siis huomenna mennä koulutukseen buranan voimin, koska eihän nyt maksettua koulutusta voi väliin jättää :)

1 kommentti:

  1. Voi Hanna, parane pian!
    Ihanat koira! Ne tulee kyllä niin hyvin toimeen keskenään, että voi olla vaan tosi tyytyväinen. Kaksi pehko trikkiä ja se soopeli nahka <3

    VastaaPoista