sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Hauskat kotivideot

Tän päivän treeneissä oli elementtejä hauskoihin kotivideoihin tai johonkin omaan komediasarjaan. Räkätettiin Kirsin kanssa useampaan otteeseen ihan vedet silmissä. Ja joo, kamera oli mukana mutta luojan kiitos Kirsi ei "tajunnut" ottaa kuvia oikeaan aikaan ;)

Treenattiin siis Kirsin kanssa Niittarissa, ostarin hiekkakentällä. Nita tais aloittaa, ja voi kun oltiin molemmat ihan kuutamolla. Aloitettiin seuraamisella jonka Kirsi liikkuroi. Seuraaminen oli melko kamalaa, Nita katteli lentäviä lehtiä ja kaikkea muutakin mitä ympärillä tapahtui. Tulipas mieleen että tätä se teettää kun treenaa koko pitkän talven vaan hallissa, jossa häiriötä huomattavasti vähemmän kuin mitä ulkona. Saatiin kumminkin muutamia ihan sujuvia pätkiä, mutta kokonaisuus ei todellakaan ollut mitään mitä tavoitellaan. Tehtiin ruutua, kävin Nitan kanssa ensin ruudun edessä katsomassa että tässä se ruutu on ja sitten kipitettiin kauemmas josta lähetin ruutuun. Nita lähti ruutua kohti, mutta sekoili siellä omiaan, meni ruudun taakse ja viereen ym.. pyörittyään siellä löysi kumminkin ruutuun josta kehu ja palkka. Otettiin uudestaan lähempää, edelleen tyhjään ruutuun, nyt löysi suorinta tietä, vielä yksi toisto toisesta suunnasta, hyvin. Metallinouto, hyvä. Paikkamakuu Nooan kanssa, olin selin kääntyneenä kun ei ollut mitään piiloa hollilla, tähän ei mitään huomautettavaa.

Demi aloitti oman vuoron leikkimällä ja tänään oli uusi patukka mieleinen, leikki kivasti patukalla. Tehtiin ruutua, vein kosketusalustan ruudun takareunaan. Lähetys vajaasta 20m, hyvällä laukalla ja alustalle, menin ruutuun palkkaamaan. Tehtiin näitä muuatma lisää, eri suunnista ja jokainen oli hyvä. Metallinoutoa, laukalla kapulalle ravilla takaisin. Yritin saada lisää vauhtia palautukseen, mutta ravilla tuli ja sitten alkoi armoton kapulan pudottelu (ilman lupaa). Päätin sitten puuttua ensin siihen pudotteluun, kapulaa ei pudoteta ilman merkkiä. Peruuttelin ja juoksin peruuttaen ja Demi tuli kapulan kanssa mun perässä. Peruuttaessani tajusin että nyt kyllä kaadun ja sieltä maasta sitten löysin itseni perseelläni istuen :D  Demi oli melko hölmistyneen näköinen ja Kirsin kanssa naurettiin... Siinä maassa istuen otin vielä Demille metallin pitoa, kun siinä sopivasti oltiin samalla korkeudella. Loppuun vielä seuraamista, ihan ok, mutta ei ihan sellaista kuin haluaisin. Ai niin, tekihän Demi paikkamakuun ihan alkuun kun samalla Kirsi touhusi Nooan kanssa vähän kauempana. Eli paikkiksen aika n. 2min, olin osan ajasta selinpäin kääntyneenä, etäisyys 20m. Oli rauhallinen ja tarkkaavainen, ihan lopussa haisteli vähän maata.

Loppuun päätin vielä extempore tehdä Nitalle tunnarin. Edellisen kerran tehty sillon syksyllä ennen lumia. Aloitettiin siis ihan alusta, eli sen yhden piilotusta, mutta fiksuna tyttönä piilotin niin ettei Nita sitä nähnyt. Käskin etsimään omaa, ja kyllähän Nita etsi, käytti hyvin nenää, mutta alue oli sen verran laaja joten ei sitten kumminkaan löytänyt. Kävi jopa kakalla kesken kaiken, jepp kyllä! No palattuaan tarpeiltaan menin itse vähän lähemmäs sitä omaa ja käskin Nitan jatkaa etsimistä ja hitsit, Nitahan löysi, JEE! Päätin tietenkin ottaa vielä uudestaan, uusi piilo, Nita ei edelleenkään nähnyt kun vein oman. Lähetin etsimään ja Nita etsi ja etsi, oli vähän hukassa ja etsi taas turhan laajalta ja hitto mitä se keksi. Kun ei sitä tunnaria löytänyt niin toi sieltä nurmen reunalta kakkapussin!! Haki siis sen kakkapussin jonka sinne reunalle olin vienyt. Kantoi niin söpösti pussia sieltä solmun kohdalta ja ihan pätevänä :D Että me naurettiin, miten koira voikaan keksiä tollasen ratkasun?! No juu, siinähän oli mun hajuja siinä pussissa, mutta uudestaan sitä omaa etsimään ja kyllähän se tunnarikin sieltä löytyi. Nita on kyllä niin <3

Treenit oli ihan mukiinmenevät, molemmilla hyvää ja huonoa, mutta eipä se meidän maailmaa kaada. Kiitos Kirsi seurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti