sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Viikon touhut

Viikko on taas vierähtänyt ja jotain ollaan saatu aikaseksikin. alkuviikosta jäi agilityt sekä Nooalta että Nitalta väliin mun sairastelun takia.

Koirat on jumpanneet tasapainolaudalla jokatoinen päivä ja uusi treeni otettiin käyttöön tällä viikolla. Uutena juttuna koiran takapää menee tasapainolaudalle ja etupää on lattialla. Tää osoittautu huomattavasti hankalammaksi kuin etupää laudalla tekniikka. Molemmilla kesti pidempään löytää tasapaino laudalla ja varsinkin Demillä oli hankalaa kun takapää oli laudalla. Etupää laudalla ja takatassujen nostelua on molemmat myös tehneet, tämä tuntuu edelleen olevan Demille helpompi, mutta kehitystä on tapahtunut molemmilla.

Demi on viikolla tehnyt 2 x keppijäljen. Eli keppejen ilmaisua ollaan treenattu. Toisella jäljellä keppejä oli 5 ja toisella 4. Ilmaisee kepit hyvin. Jäljet oli ihan minejä kun ideana oli treenata vaan keppien ilmasua.

Tokoiltu ollaan lähinnä kotona. Demin kanssa ollaan paranneltu perusasentoa. Tehty seuraamista jossa keskitytty käännöksiin ja sivuaskeleihin. Kaukojen kaikkia vaihtoja on myös tehty. Paikallamakuuta lyhyeltä etäisyydeltä, tarkastelun alla on ollut hyvä makuuasento ja siinä pysyminen, olen myös käynyt 15 sek. piilossa. Paikallamakuut sujuneet hyvin.

Nita on myös tehnyt kaukoja, m-s/s-m ja i-s vaihtoja. Kapulan pito treenejä sekä luovutusta on myös treenattu, pitää hyvin kapulaa. Peruuttamista ja ryömimistä on myös treenattu, molemmat toimii hyvin. Tosin ryömimisessä tarvii namiavun vielä.

Eilen meillä oli Sporttiksen hallitreenit. Hallissa oli tällä kertaa vähän porukkaa ja harmittaakin että otin vain Demin mukaan koska nyt olis mahtunut hyvin treenaamaan ja pienemmällä häiriöllä. Demin kanssa ehdin sitten tehdä vähän liikaakin, hyvin toki jaksoi, mutta mun periaate että en treenaa sataa ja yhtä asiaa yhdessä treenissä ni se ei oikeen eilen pitänyt. Tosin puollustukseksi voin todeta että toistoja ei onneks tullu paljoa.

Taidettiin aloittaa paikallamakuulla, jossa parina meillä oli Riemu. Riemu teki lyhyemmän paikkiksen ja siirtyi hillitysti pois kesken meidän paikallamakuun. Demi meni maahan hyvin, oli lonkalla mutta suorassa, en jäänyt korjaamaan koska nyt oli tarkotus treenata aikaa ja toisten koirien kanssa eli en tarkotuksella nyt hinkuttanut asentoa. Aikaa otin 2,5 min. Pari kertaa Demi haisteli maata josta kielsin, muuten olikin sitten rauhassa ja hiljaa eikä ottanut häiriötä Riemun poistumisesta. Sivulletuloja tehtiin myös, Heidin valvovan silmän alla, vinoja mahtui edelleen mukaan. Seuraamista, pitkää suoraa, hallin päästä päähän. Toki palkkasin välillä eli en ottanut miljoonaa päästä päähän seuraamista. Seuraaminen ei ihan tuntunut sellaselle kun toivoisin, tosin musta tuntuu et tarttisin nyt nähdä videolta miltä seuraaminen tällä hetkellä näyttää. Demi piti hyvin kontaktia, mutta musta tuntu että oli vähän väljä, tosin en tiedä oliko oikeesti kun ajoittain taas Demi painaa ni vaikee tietää mikä on se hyvä kun on tottunut siihen painamiseen ni heti jos ei paina ni tuntuu väljälle. Tehtiin tunnari x 3, Heidin avustamana. Ekalla toistolla haisteli hartaasti kaikki, vähän empi, mutta toi oman. Otin uudestaan ja nyt otti kaks väärää ennen omaa, pöh! Vielä kerran ja nyt taas haisteli hyvin ja toi oman. Heidin lähdettyä tulikin sitten S paikanpäälle joten päätin pyytää apua hyppyyn. Tarkotus oli treenata korkeutta, tosin hallin pohja on hiukan liukas niin en ihan metristä halunnut hyppyyttää, joten edestakas hyppy korkeudella 50-80cm. Eli mä lähetin hyppäämään, S palkkas ja sen jälkeen kutsuin hypyn kautta takasin ja palkkasin ite jonka jälkeen hyppyä korotettiin. 80cm oli vika korkeus ja sen Demi suoritti oikein hienosti, ja sen seurauksena mä en enää kammoksu tota 80cm, jee! Ainiin, otin pari toistoa myös hyppynoutoa 60cm, pelkkää paluuhyppyä. Eka Demi tiputti kapulan hypätessä ja ihmettelin asiaa, mutta sitten tajusin että mun käsky on "nouda" eikä "hyppää" silloin ku tehdään hyppynoutoa, eli kun vaihdoin käskyn ni johan onnistu. Loppuun vielä vajaan 3min paikallamakuu Jasu bortsun kanssa. Jälleen hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti