perjantai 16. marraskuuta 2012

Tähtiniityn koululla tokoilemassa

Torstaina sain seuraa Erikasta ja Tarasta, tulivat tänne meille lenkkeilemään. Olipas kiva lenkkeillä yhessä ja onneks Erika oli mukana koska muuten olisin sanonu pari valittua sanaa yhdelle urputtavalle naikkoselle.

Illemmalla treffattiin Kirsin kanssa Tähtiniityn valaistulla kentällä, on se kyllä kivan valoisa pimeelläkin kun on tehokkaat valot. Toivottavasti ei ihan heti tuu lunta ja pakkasta koska siinä vaiheessa tosta kentästä tulee luistinrata.

Nita sai aloittaa treenit. Aloitettiin ruudulla, Kirsi vei pallon ruutuun niin että Nita näki (tai piti nähdä). Tosin Nita ei kyllä kattonut vaikka mä kuvittelin, koska sinkos ihan vääriin suuntiin, pöh. Otettiin useampi toisto ja nita kyllä bongasi lopuksi sen ruudun, mutta ääntähän pääsi myös. Puutuin sitten ääntelyyn, pyysin joka kerta takaisin kun haukku ja useamman kerran jouduinkin sitten pyytämään, kunnes sitten lähti hiljaa ja ravilla kunnes n. 10m päästä nosti hyvälle laukalle ja löysi ruudun, hyvä. Ongelmana on kyllä se hemmetin ääntely ja kun siitä kieltää ja keskeyttää suorituksen niin sitten into laskee, tosin se into tulee kyllä onneksi takaisin. Sitten seuraamista, pelkkää suoraa jossa teemana tempon vaihtelu, eli kävelyä, hidasta ja juoksua. Eka pätkä oli kamalaa, mutta sitten parani kun sain oman asenteeni kuntoon. Kiitos taas huomautuksesta, oma asenne on tärkee. Hyppynouto vieraalla kapulalla x1, oikein hyvä. Tunnari, eka kaikki esillä ja voi kun oli homma hakusessa, maisteli muita ja toi 2 x väärän, kunnes keskeytin pelin ja laitettiin kaikki piiloon. Nyt toi oman, mutta hasiteli ja haisteli ja oli selkeesti vaikeeta. Loppuun 4min paikallamakuu, kävin 4x 30sek. piilossa, Nita oli hiljaa ja rauhassa.

Demin vuoro oli viimeisenä. Tehtiin merkkiä, jossa apuna oli kosketusalusta. Lähetykset 1-5m päästä, aikas hyvin on tämän ymmärtänyt. Sitten seuraamista käskytettynä, voi voi, eipä oikeen putkeen mennyt. Hyppyä käskytettynä ja Demihän ennakoi taas ihan julmetusti. Lähti hyppäämään joko "käsky" tai "valmis" sanoista, joten näitä sitten hinkattiin ja palkkailin kun pysyi sivulla. Kun sitten päästin hyppäämään käskyllä niin eihän se hypännyt kun vasta tokalla käskyllä. Tää on meille niin tyypillinen ongelma. Ennakoi liikkurin käskytystä ja kun sitten pitäisi hypätä niin ei hyppääkkään. Luoksetulo tehtiin myös liikkuroituna ja jälleen lähti liikkurin "käsky" sanasta, joten nyt täytyy tehdä kuuri niin että käyn palkkaamassa kun pysyy liikkurin käskyistä huolimatta. Loppuun vielä paikallamakuu, jossa syynissä oli makuuasento ja maan haistelu. Asento oli ihan hyvä ja pysyi samassa asennossa kokoajan, hyvin. Perusasentoa tsekattiin myös, koska se vaikuttaa myös tohon paikallamakuuseen, jos on huono pa, niin menee huonosti maahan jolloin vaihtaa paikallamakuussa asentoa. Ja se pa:han on taas ihan vituralla! Vino ja vino ja vino. Vaikka musta välillä tuntu että on suorassa niin toinen silmäpari sanoo että on vino ja mulle jopa piirrettiin ääriviivat jotta oikeasti itekkin näin että on vino. Osasyy tälle pirun vinoudellekkin löydettiin, se kaarella ulospäin oleva kaula. Kun kaula on kovasti kaarella ja Demi yrittää napittaa mua hulluna niin vaikka eka istuis jees, niin kohta valahtaa pylly kummaan asentoon, voi voi sanon minä. Me ollaan tän asian suhteen taas ihan epätoivoisia!

Ei ihan parhaimmat fiilikset tästä treenistä jäänyt, mutta hyvä treeni kyllä oli kun sai kunnolla palautetta tekemisestä. Kiitos Kirsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti