torstai 8. marraskuuta 2012

Vakavaa jumppailua
No ei vaineskaan :D Jumppailusta on tullut meille kivaa puuhastelua kotona. Ja juuri kun eilen ehdin parjata ettei Demi edelleenkään osaa korjata tasapainoa tasapainolaudalla, ni kylläpä tänään jo hiukan osasi, hyvä Demi! Demin kanssa tein myös tasapainolaudalla yhden takajalan nostelua ja Demiltä tasapainoilu kolmella jalalla (joista etutassut tasapainolaudalla) sujuikin hyvin. Tein 4 x 5sek. nostot molemmille takajaloille. Demi pitää katseen edessä hienosti kun metrin päässä on nami. Nitan kanssa tämä samainen takasten nostelu on vaikeampaa koska Nita ei kiinnitä katsetta namiin, vaan kuikuilee taakse kattomaan että mitä mä oikein teen. Nitan kanssa olen tehnyt kaukojen maahan-seiso vaihtoja tasapainolaudalla. Tää voi kuulostaa todella omituiselle, mutta näyttää toimivan. Nitalla pysyy tassut paikoillaan ja kun nousee maasta seisomaan joutuu etujalat koville kun joutuu samalla tasapainoilemaan laudalla :) En tiedä onko hullun hommaa mutta Nitalle tämä ei näytä olevan kovinkaan vaikeata. Ja mähän siis istun siinä Nitan vieressä ja tehdään siis namiavusteisena tätä. FB:ssä oli videoita makuulleen peruuttamisesta ja koska K ja P niitä tekee, niin pakkohan munkin oli kokeilla. Nitan kanssa aloitin ja hitsit, sehän oli helppoa kuin heinän teko. Peruutti todella hienosti, muutaman kerran pomppasi vähän ylemmäs, mutta osaa kyllä peruuttaa ihan maassakin, jee! Nitalle opetin sitten myös ryömimisen. Ohjasin namilla ryömimään mun jalkojen ali, pidin jalkoja koukussa mutta niin alhaalla ettei päässyt läpi ellei ollut ihan matalana, tämäkin sujui hyvin. Nita on kyllä pätevä! Demin kanssa kokeilin myös maakuulteen peruuttamista, mutta juu, ei kyllä tuolta koiralta onnistunut. Mulla oli kädessä nami ja työnsin namikädellä rintaakohden jolloin Demi alkoi vaan "kääriytyä" palloksi, eli nousi istumaan mutta pää oli kumminkin vatsan alla :D Tyyppi olis varmaan tehny kuperkeikan jos olis ohjannut tekemään ;)

Nitan kanssa tein tänään muutenkin pieniä tokojuttuja sisällä. Otin seuraamista, paikoillaan käännöksiä sekä sivuaskeleita ja peruuttamista, kaikki toimi tällä kertaa hyvin. Paranneltiin myös otetta kapulasta, piti hyvin. Kaukojen istu-seiso vaihtoja, treenataan takapää paikoillaan tekniikalla. Istun Nitan vieressä ja tehdään tätä jumppa tyylillä. Melko hyvin pysy takapää paikoillaan.

Demi tokoili myös. Aloitettiin muutamalla sivulletulolla peilin edessä, ok. Kaukoja, maahan-seiso sekä istu-seiso. Molemmissa tuli muutaman kerran vähän eteenpäin, mutta suurin osa oli hyviä vaihtoja. Pientä pätkää seuraamista, jossa käännöksiä oik. /vas. ja täyskäännöksiä. Vasemmalle käännös oli helposti vähän väljiä, oikealle ja täyskäännös hyvin. 2 x liikkeestä maahanmeno, molemmat hyvin. Loppuun paikallamakuu 2 x. Eka oli 2 min 30 sek. meni lonkalle 2 min kohdilla, kävin vähän tönimässä jolloin oli taas ryhdikkäänä. Toinen oli 1 min 30 sek. nyt meni lonkalle minuutin kohdalla, kävin taas tönimässä. Paikallamuussa lonkka-asento ei alkuun mua haitannut, mutta nyt Demin lonkka-asennot on jo niin törkeen näköisiä että halusin niitä alkaa korjailemaan. Tähän asti lonkka-asennot on olleet melko suoria, mutta viime aikoina on ruvennut niin vinoksi ettei niitä enää voi kelpuuttaa. Teen nyt näitä kotona niin että olen lähellä ja kun Demi siirtyy lonkalle niin sanon "äp, äp" ja käyn tökkimässä jolloin korjaa asentoaan ja kehun. Toivon että tämä tuottaa tulosta, mutta saas nyt nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti