torstai 4. lokakuuta 2012

Tokoa Tuulikujalla

Tapiolassa Tuulikujalla treenaamassa Heidin, Annen ja Kirsin kanssa. Kenttä oli iso hiekkakenttä, mutta ilman valoja, pimeetä ehti tulla ennen treenien loppua.

Aloitin Demin kanssa, muiden tehdessä samalla. Taisin aloittaa seuraamisella, jonka Heidi liikkuroi, hyvä kontakti, paikka ja asenne. Metallinoutoa x 3, ekan palautti ravilla, loput otinkin sitten vauhtinoutona jolloin laukkasi molempiin suuntiin. Ruutua, Demin jätin 20m päähän, itse menin 5m päähän ruudusta  josta käskin ruutuun, hyvällä vauhdilla ja paikka oli hyvä, näitä x 2. Tunnari x 1. Ei kattonu ollenkaan kun vein tunnarit, laitoin riviin, oma oli vasemmalla ja siitä oikealla kaikki vieraat. Lähti ruutun, josta haisteli ja haisteli, etti sieltä tunnareita. Annoin ettiä jonkun aikaa kunnes kutsuin pois ja lähetin uudestaan, nyt bongasi tunnarit, haisteli koko rivin oikealta vasemmalle ja otti varmasti oman. Hyvä haistelu, palautti ravilla, luovutus hyvä. Loppuun paikallamakuu rivissä, sivuilla koiria. Aika lyhyt, jäin 10m päähän. Vaihto lonkkaa kerran.

Nita teki ainakin luoksetulon stoppia ja maahanmenoa, tolpan kierron kautta. Sekä stoppi että maahanmeno onnistu hyvin, eikä alkanut ennakoimaan kun otin väliin myös läpijuoksuja. Metallinoutoa, laukkasi molempiin suuntiin, mutta haukahti kun lähti noutamaan, murr. Tunnaria, Pekan ohjeiden mukaan. Kerran toi väärän, kävelin kohti ja sanoin "oho", uusi lähetys ja nyt haisteli kunnolla. Onnistumisprosentti on nyt kohonnyt, hyvä niin. Paikallamakuu yksinään, olin piilossa 40sek. Yritän saada takasin sita rauhaa joka meillä jo hetken oli, ennen kuin ääntely palasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti