tiistai 29. huhtikuuta 2014

Loppu loman treenit

Vähän on jäänyt taas päivittämättä blogia, vaikka kaikkea kivaa ollaankin tehty.

Viime viikon perjantaina treffattiin Pian kanssa jäljestyksen merkeissä. Demille tehtiin vähän vajaa 400m jälki 7 kepillä. Jäljen vanhetessa käytiin lenkillä. Jälki vanheni n. 1h. Metsä oli todella kuiva, ihmekkös tuo kun ei ole satanut, mutta rutikuiva pohja ei ole se helpoin jäljestettävä. Uskallan väittää ettei Demi ole aikaisemmin noin kuivalla pohjalla jäljestänytkään. Jana oli lyhyt, mutta Demi oli oikaisemassa jäljelle, joten kutsuin takaisin ja lähetin uudestaan, nyt eteni janan loppuun ja lähti oikealle minne jälkikin meni. Alussa Demi kulki nenä turhan korkealla, mutta ekan kepin jälkeen laski nenän paremmin maahan. Demi on todella tarkka kepeistä ja tällä kertaa ilmaisi hienosti kepit 7/7!!! Kulmat teki hienosti. Mä jaksan vaan olla niin tyytyväinen Demin jäljestämiseen. Seuraavaksi pitäis alkaa oikeasti treenaamaan niitä janoja.

Demi pääsi iltapäivästä vielä mallin hommiin kun M&M:ssä oli valokuvaaja ja siellä sattui olemaan vapaa aika. Saatiin kivoja kuvia, jotka tulee mulle postissa parin viikon päästä.

Lauantaina ajeltiin Pian ja Martin ja Demin kanssa Jyväskylään. Närhen Hanna piti meille yksityistunnin. Tykkään todella Hannan tyylistä kouluttaa ja oli ihan huippua päästä Hannan yksärille. Mukavaa on myös se, että Hanna on kouluttanut mua ja Demiä ihan pennusta asti, ehkä noin kerran vuodessa. Katsottiin Demin seuraamista ja perusasentoja. Sain paljon vinkkejä miten alkaa työstämään sekä perusasentoa että seuraamista. Oli myös kiva kuulla että mulla on koira joka todella tykkää seurata ja se myös näkyy :)


Koulutuksen jälkeen oli vielä SCY:n vuosikokous johon myös osallistuttiin. Illasta ajeltiin sitten takaisin ja puolen yön jälkeen olin kotona. Väsytti aikalailla, mutta oli kumminkin mahtava päivä.

Demi ja Martti

Maanantaina oltiin Nooan kanssa treeneissä. Treenit oli todella kivat, vaikka alkuun väännettiinkin hetki kun en saanut Nooaa valssilla ja vekillä kunnolla linjattua seuraavalle hypylle, jolloin suoraa nassun edessä oli putki, jonne poika tietenkin sujahti. Kun sitten kovemmin käskytetyillä "tässä" käskyillä sain Nooan kunnolla käteen niin johan onnistui valssi ja vekkauskin jolloin Nooa ei enää pujahtanut putkeen. Kepeille oli sulkukulma ja ne on vaan niin paljon helpompia Nooalle. Persjätöt toimi hyvin, kuin myös jaakotus, sekä mummopyöritys. Mutta kokeilin sitten myös mummopyörityksen tilalle niisto-persjättöä ja sillä käänty vieläkin paremmin. Tosin saatiin kyllä kehuja mummopyörityksenkin toimivuudesta. Mä oon kehittynyt tossa mummopyörityksessä :D

Kotona/omalla pihalla ollaan molempien koirien kanssa tehty kaukoja, perusasentoja, askelseuruuta, askelsiirtymiä, jääviä ja jumppailtu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti