lauantai 5. huhtikuuta 2014

Juhlapäivä

Tärkeimmät ensin, eli Demin synttärit. Meidän ihana ilopilleri, ikuinen baby face, Demi täyttää tänään jo 3-vuotta!

PALJON ONNEA RAKAS DEMI
3-VUOTIS PÄIVÄNÄ!Joka vuosi sama juttu, mutta vaikea vaan tajuta ajankulua. Onneks sitä kumminkin ehtii tehdä vuosien aikana kaikkea kivaa ja nauttia yhteisestä touhusta. Demi on oma kyllä ihan mahtava persoona, elämä ei käy tylsäksi sen kanssa <3

Tänään aamulla kun herättiin oli meillä sähköt poikki. En tiedä miksi, mutta se oli todella ärsyttävää, koska mä jäin ilman aamukahvia joka on totaalinen no no! Jos mulla ei olis ollu mitään ohjelmaa olisin taatusti jatkanut unia, mutta pakko oli herätä koska Veikkolaan kävi tie, Mia Skogsterin pentuseminaariin. Tykkään Mia seminaareista kovin. Aina oppii jotain uutta ja samalla myös tulee kerrattua vanhaa. Kivaa oli myös nähdä miten hän itse treenasi pikkupentua (13 vko:n ikäinen malipentu). 

Seminaarista tulin kotiin ja otin koirat mukaan. Mentiin Sporttikselle tokoilemaan. Nita tosin teki aluksi muutamat pujottelut. Demi aloitti oman vuoronsa tekemällä ruutua. Ei ollut ongelmaa ruudun bongauksen kanssa, mutta sen sijaan paikka ei tänään ollut selvää kuin vesi. Otin siis alkuun ilman kosketusalustaa, mutta kun huomasin ettei paikka ollut vahvana mielessä niin laitoin alustan hetkeksi takaisin ja lopuksi otin taas pois kun paikka oli varmasti mielessä. Metallinoutoa, vauhtinoutona. Tarkoituksen palkata nopeista nostoista ja siinä onnistuinkin ihan hyvin. Eikä Demikään kuin kerran tiputtanut metallia. Tehtiin sillä ruotsalaisella metallilla ja tuli huomattua etten mä vieläkään osaa heittää sitä, se kun pyörii aina väärään paikkaan :D Vikana tehtiin seuraamista, Erika otti mulle videokuvaa kun en oo vähään aikaan tehny seuruuta enkä myöskään nähnyt miltä se näyttää. Edistää edelleen, mutta sanoisin että ei ihan niin paljon. Perusasento oli selvästi nyt taaempana ja kivasti korjaa kun huomautan edistämisestä. Tehtiin kaikkia tempoja ja tuli huomattua että eniten edistää normaalissa, juoksussa ja hitaassa pysyy paikka paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti