sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Viikonloppu

Lauantaina päivällä käytiin mun siskon ja Ruuti ranskiksen kanssa yhteislenkillä. Demi sai Ruutin vähän leikkimään. Ruuti on vähän masentunut kun Ronja on viikko sitten jouduttu lopettamaan. Ruuti raukka on vähän pihalla, joten ajateltiin että muiden koirien seura vois olla sille hyväksi. Ei oo helppoa koirallekkaan jäädä ainoaksi koiraksi kun on koko ikänsä ollut toisen seurassa.

Illalla menin Sporttikselle tokoilemaan. Demi sai tehdä ruutua, jossa muistutuksena kosketusalusta. Viime aikoina paikka ruudussa on ollut vähän epävarma, joten päätin vahvistaa paikkaa. Erikseen treenasin sitten maahanmenoa, kaukaa käskettynä (niinkuin ruudussa). Demi menee helposti istumaan kun ruutuun sille huudan maahan. Ekalla käskyllä käytin myös käsimerkkiä, mutta sen jälkeen vain ääntä, totteli hyvin. Hyppyä otettiin myös, koska löysin hallin reunalta lisää lautoja hyppyyn. Demi hyppäsi edestakas 70->90cm. Nämä sujui hyvin. 90cm ei ollut epävarma, hyvä niin! Kaukoja takapalkalla. Ensin yhtä vaihtoa n. 8m päästä, sitten otin 3 vaihtoa ja lopuksi 6 vaihtoa. Teki hineosti kaikki vaihdot. Kerran nousi maasta seisomaan, vaikka annoin istu käsimerkin ja käskyn. Lopuksi Demi teki yksinään paikallamakuuta. Kaksi muuta koirakkoa teki omia juttujaan, mm. ruutua. Olin pihalla piilossa, mutta kurkin ikkunasta. Aikaa otin reilu 3min. Demi oli levollinen, mutta oli jossain vaiheessa mennyt lonkalle.

Hallilta ajoin Oittaallee lenkkeilemään. Käytiin rannassa fiilistelemässä ja oli kuulkaas lähellä ettei Demi pöölinyt yhden porukan makkaroita. Siellä kalliolla oli yhden porukan nuotio, me ei menty sinne, mutta yhdessä vaiheessa tajusin että Demi ei ollutkaan siinä hollilla ja kun lähdin kattomaan niin oli jo menossa nuotiolla olevan porukan luokse, hups! Tuli kyllä käskystä takaisin vaikka hetken aikaa miettikin mitä tehdä. Demi on kyllä sellanen ahne pieni eläin että.Tänään olin sitten koko päivän HAU:n kisoissa töissä. Pitkä oli päivä, mutta mikäs siinä mukavassa porukassa kisatöitä on tehdessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti