keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Aksaa

Maanantaina Nooan kanssa aksatreeneissä. Tehtiin hauskaa rataa, jossa kivasti kaikki kontaktit mukana, erilaisista kulmista lähetymisiä sekä kovasta vauhdista ja vähemmästä vauhdista. Kaikki kontaktit otti hyvin, oon näistä ainavaan niin iloinen. On se kiva, että on edes toisen koiran osannut opettaa tekemään kontaktit kunnolla :) On siis ohjaajakin vähän kehittynyt... Radalla tuli myös muutama putkijarru ja ne toimi yllättäen, tais olla vahinko ;) Takaakierrot Nooa osaa todella hyvin, päällejuoksu-persjätöt lukee hyvin.

Itsenäisesti tehtiin putki-kepit-putki rallatusta. Eli suhattiin kahden u-putken ja keppien väliä. Tässä tuli kivasti treenattua sekä avo, että sulkukulmaa kepeille, riippuen mitä ohjasi ja mihinkin putken päähän. Treenasin myös kepeille takaaleikkausta, persjättöä ja valssia. Persjättö oli selkeästi vaikein, vaikka sekin kyllä onnistui.

Tosi kivat treenit jälleen. Nooan kanssa on kyllä hirmu kiva treenata, kiitokset siis Kirsille lainakoirasta :)

Tiistaina kokoustettiin hallilla, ja iltalenkki tehtiin Konala-Malminkartano akselilla. Käytiin mm. Malminkartanon täyttömäellä. Sieltä huipulta kun tähyiltiin, niin tuli kyllä todettua, että on se maisema vaan aika metsäinen vaikka pääkaupungissa oltiinkin. Mutta mun mielestä se on vaan hyvä!

Keskiviikkona Nita ei päässyt aksaan, koska epäilen sen olevan jumissa. Ensi viikolla pääsee fyssarille, joten ennen sitä ei aksata.

Muutenkin viikko on mennyt kivasti lenkkeillen, kotona tokoillen ja jumppaillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti