torstai 3. huhtikuuta 2014

Paloaseman kentällä

Pitkästä aikaa tokossa ulkotreenit. Treenattiin Kirsin ja koirien kanssa Paloaseman kentällä.

Nita teki koko VOI:n läpi liikkuroituna ja palkatta. Aloitettiin seuraamisella, edisti, äänteli ja perusasennot askelten välissä vinot. Asenne oli kovin iloinen ja kontakti pysyi kivasti. Luoksetulo, äänteli jätössä, stoppi ja maahanmeno hyvä, tuli kaikki matkat laukalla. Ruutu, ei löytynyt ruutu ei. Lähti kyllä etsimään kun kysyin missä ruutu, juoksi kenttää ympäri, mutta ei nähtävästi se ruutu osunut silmään :D Metallinouto, oli hiljaa, laukalla edestakas, vino luovutus. Hyppynouto, oli hiljaa, laukalla edestakas, hyvä oli. Liikkeestä istuminen, seurasi hyvin, istui hyvin, oli hiljaa. Tunnari, ei lähtenyt ekalla käskyllä, väärällä asenteella, meni tekemään noutoa, toi väärän. Kaukot, ei noussut ekassa vaihdossa istumaan, seisomiset hitaita (tosin pysyi paikoillaan), seiso-maahan teki väärällä tekniikalla jolloin tuli eteen, seiso-istu, melko hyvä, tosin tuli tässä kumminkin eteen vähän. Lopputlos, olis ehkä saanu 5, eteni liikaa. Loppuun paikallamakuu Nooan kanssa. Meni todella rumasti lonkalle, mutta oli sentään hiljaa.

Ääntelyä tuli enemmän kuin osasin odottaa, tosin liikkeiden edetessä ääntelykin väheni. Ruutu oli vähän yllätys. Kyllähän tiedän, että se ei sitä mitenkään sata varmasti bongaa, mutta mun mielestä ei olis pitäny olla niin vaikea. Kaukoissa teki useamman vaihdon väärällä tekniikalla, mahtoiko häiriö vaikeuttaa niin ettei osannut tehdä "uudella" tekniikalla. Asenne oli Nitalla kiva ja palkkaantuu hyvin kehuista, tosin haukkui sitten kun sitä iloisesti kehuin. Voittaja tuntui nyt jotenkin melko lyhyelle luokalle, ei enää niinkuin viime vuonna, kun musta tuntui että se on valtavan pitkä luokka. Niin se mieli muuttuu :)

Demi aloitti oman vuoronsa hyppynoudolla. Nosti kapulan, mutta jäi sitten hetkeksi miettimään että mitä tekee. Uudestaan kun otin niin palkkasin heti kun nosti ripeästi. Ruutua, joka Demilläkin aivan hukassa, ihan kuin ei olisi koskaan kuullutkaan koko ruudusta. Otti törkeän paljon häiriötä ympärillä olevista ihmisistä, koirista, liikenteestä. Kyllä huomasi ettei olla ulkona pitkään aikaan treenattu. Ruutukin löytyi vasta kun oltiin ihan lähellä, tyyliin 5m päässä. Mutta pikkuhiljaa muistui sitten mieleen ja jos jotain positiivista haetaan niin paikka ruudussa oli kumminkin koko ajan juuri se oikea. Luoksetulon stoppia, ensin takapalkalla ja lopuksi testinä myös ilman takapalkkaa. Otin ensin avo matkalta, pysähtyi (tiesi siis takapalkasta) kivasti. Uudestaan muutoin samalla tavalla mutta nyt etäisyys niin kuin voittajassa, pysähdys ei ollut ihan yhtä skarppi, mutta se pysähtyi! Loppuun vielä ilman takapalkkaa ja Demi siis myös tiesi ettei sitä takapalkkaa ollut, samanlainen stoppi kuin edellinenkin, eli ihan kelvollinen. Haluan kyllä stopin paremmaksi, mutta on tossa kehitystä siihen kun pari kk sitten ei meinannut millään vartaloavuillakaan pysähtyä. Lopuksi tunnaria. Meni ravilla tunnareille, haisteli varmasti ja toi VÄÄRÄN! Mietittiin Kirsin kanssa, että mitä hittoa, Demi merkkasi oman varmasti eikä sillä ole tapana tuoda väärää kun haistelee kunnolla. Hetki mietittiin ja tajuttiin, että laatikossahan oli tunnareita joihin mä olin koskenut, kun tehtiin Nooalle tunnari, eli Demi siis todennäköisesti kumminkin toi sellaisen johon olin koskenut, vaikkei siinä rastia ollutkaan. Se minkä olin merkannut oli rivissä pidemmällä eikä Demi ehtinyt sinne asti haistella kun oli jo haistanut sen "oman". Todettiin vaan, että tällasia mokia ei pitäis sattua, mutta ei hätää, uusi tunnari kehiin ja nyt eri kohtaan sekä tunnareilla jossa varmasti ei ollut mun hajua. Uusi yritys ja samalla tavalla haisteli kuin edellisessä ja toi sen oman. Eli no problem. Täytyy vaan muistaa olla tarkkana kun liikkuroidaan toisillemme ettei käytetä vahingossa niitä samoja. Onneksi Demi ei tollasesta mene rikki :)

Demi oli edelleen vähän vaisu treeneissä, mutta kivasti kumminkin teki hommia. Täytyy taas alkaa kunnolla treenaamaan ulkona, ollaan niin monta kuukautta treenattu vain sisätiloissa ja se kyllä näkyi, valitettavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti