perjantai 18. huhtikuuta 2014

Vuoden eka jälki

Tänään aamusta ajoin Hyvinkäälle. Pian kanssa oli sovittu jälkitreenit. Maasto oli kiva sammalmetsä, tosin hyvin kuivaa, ihmekkös tuo kun ei ole satanut kunnolla vähään aikaan. Mä tein Martille jäljen ja Pia teki Demille. Kun jäljet oli tehty lähdettiin lenkille koirien kanssa.

Demi sai ajaa ekana jäljen, joka ehti vanheta reilun tunnin. Jälki oli 350m pitkä, jossa 8 keppiä, niin ja jana oli lyhyt. Demi lähti janalta oikeaan suuntaan, mutta nopeasti eksyi jäljeltä, lähti vanhaa polkua pitkin, mutta tajusi hetken päästä ettei ollut jäljellä. Löysi takaisin jäljelle ja sehän alkoikin sitten sujumaan hyvin. Ekasta kepistä oli tässä alussa mennyt ohi, mutta kaikkien muiden keppien yli mentiin. Jepp, nimenomaan mentiin niiden yli, koska Demi ei niitä ilmaissut millään tavalla, mutta mentiinpä kumminkin jäljen päällä. Keppi nro. 6 oli ensimmäinen jonka Demi ilmaisi, kuten sitten myös 7 ja 8 kepin. Olen tyytyväinen Demin ekaan jälkeen, ajattelin että voi olla vähän haahuilua koska edellisestä jäljestä on piiitkä aika, mutta hyvin se meni. Neiti jäljesti niin hienosti!

Demille tehtiin vielä Martin jälkeen keppisulkeiset, ihan vaan se takia kun jäljeltä ei ne kepit tahtonut nousta. Nyt nousi jokaikinen keppi!
 
 

Demi lähdössä tekemään keppisulkeisia
(Pia V:n ottama kuva)
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti