tiistai 8. huhtikuuta 2014

Aksaa, tokoa, uintia

Maanantaina oli Nooan aksa treenit. Meillä oli pitkästä aikaa molemmat kouluttajat paikalla. Olipa kiva nähdä toistakin kouluttajaa :) Tehtiin rataa jossa teemana 180 asteen käännökset. Myös kepeiltä lähdettiin 180 asteen käännöksellä seuraavalle hypylle jolle siis leyeröitiin keppejen toiselta puolelta. Nooa sai kehuja kepeillä ja kuinka hyvin kääntyi kepeiltä 180 astetta, mun työnnöllä ja leyeröinnillä hypylle. Kepeille oli haastava avo kulma, Nooa oli kovin tarkka mun hartialinjasta. Jos yhtään käänsin rintamasuunnan liian aikasiin tai liian jyrkästi ni haki heti 2. tai 3 välistä sisälle. Nooa teki koko treenin kivalla asenteella ja meno oli oikein mallikasta, tästä on taas kiva jatkaa.

Tänään ajoin Hyvinkäälle tokoilemaan Pian kanssa. Pyysin Piaa katsomaan Demin seuraamista, kuinka pahasti edistää. Näytin myös viikonloppuna kuvatut videot. Demin perusasento on siirtynyt parempaan kohtaan, taaemmas, mutta seuruussa ei millään pysy tässä samassa kohtaan. Hitaassa paikka pysyi paremmin mutta normaalissa oli edessä jo heti yhden askeleen jälkeen. Tehtiin siis askelta vain, jotta Demi joutui korjata heti kun oli liian edessä ja kyllähän se joutuikin korjaamaan. Sitten vähän kaukoja ja hyppyä 50-75cm, meni hyvin.

Tokoilun jälkeen ajettiin Hyvinkään koirauimalaan uittamaan Demiä ja Marttia. En voi väittää että Demi uinnista nauttisi, mutta kivasti kumminkin menee veteen, mitä nyt muutaman kerran yritti osoittaa mieltä. Tykkään kyllä uittaa koiria, molemmat (Nita ja Demi) ui hyvällä tekniikalla joten vaikkei se niiden lempipuuhaa olekkaan niin hyvää liikuntaa kumminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti