sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hyppytekniikka kurssin 3. päivä

Tänään oli Vappu Alatalon viimeinen hyppytekniikkakurssin päivä ja aiheena taipuminen. Nooan kanssa päästiin siis tositoimiin ja ai että, kääntyminen ei sitten ollutkaan ihan niin helppoa :) Tehtiin sellaista kääntymisharjoitusta, jota tehtiin tietty molempiin suuntiin. Kaarre oikealle oli Nooalle melko helppo, mutta vasemmalle vaikea. Tarttee selkeesti treenata tätä vasurikäännöstä. Tehtiin myös sellaisat jossa tsekattiin hypyn alastuloa, tuleeko hyvin alas vai pamauttaako ilkeesti. Nooan hypyn alastulot oli kunnossa joten siirryttiin sitten tekemään vikalla kierroksella korkeuden arviointia. Tehtiin sellasta sarjaa jossa 3 ekaa hyppyä innarina ja sen jälkeen okseri jota nostettiin aina 65cm asti. Nooalla pysy hyppy kasassa jopa 65c. hypyssä, eli selkä toimi nyt oikein. Kun alettiin laskea hyppyä takaisin alas, jäi Nooalle vähän päälle isot hypyt, eli ei iha vielä osaa heti suhteuttaa hyppyä esteen korkeuteen, jää helposti isot hypyt ns. päälle. Mutta hyvin meni, saatiin läksyjä jota pitäis ruveta tekeen, jotta saadaan oikein täydellinen tekniikka :)

Iltapäivällä mentiin sitten Vaakkoihin lenkkeilemään Erikan ja Taran sekä Tikrun kanssa. Ihana paikka lenkkeillä. Koirat oli yllättävn vaisuja, tai siis nää meidän tytöt, varsinkin Demi. Kyllähän Demi likkui mutta ei ollenkaan kaahotellut niin kuin aikaisemmin. Kun tultiin takaisin autolle, hyppäsi Demi suoraan autoon ja meni samantien kyljelleen ja alkoi nukkumaan?! En keksi tälle kyllä muuta selitystä kuin että se on vieläkin valeraskaana, on ihan puhti poissa. Toivottavasti se nyt pikkuhiljaa tosta valeraskaudesta tokenee...

2 kommenttia:

  1. Ottaako Demiin lämmin ilma? Mulla tuntuu molemmissa koirissa lämpimämmät kelit heti.

    VastaaPoista
  2. Kyllä molemmat ovat reagoineet lämpimään säähän. Ei ne ihan samalla tavalla jaksa liikkua, tais sää lämmetä jokseenkin yllättäen... yleensä kesän mittaan kestävät lämpimät ilmat paremmin, mutta kyllä se näkyy koko olemuksessa. Ilta/yölenkit on pop!

    VastaaPoista