tiistai 14. toukokuuta 2013

Aksaa!

Eilen maanantaina oltiin taas Nooan kanssa aksaamassa. Treenattiin ryhmän nuoret pojat ensin, koska mukana oli myös juoksuisia ihania naisia! Aloitettiin Nooan kanssa toisen kouluttajan kanssa kontaktitreenillä, jota tehtiin puomilla. Itse kontaktit sujuivat hyvin, 2o2o on kyllä melko hanskassa, mutta poika ei vaan eka meinannut tajuta tehtävän juonta ;) Sitten keppitsekkaus. aloitettiin 2 verkolla ja lopetettiin ilman :) Hienosti sujui! Toisen kouluttajan kanssa tehtiin rataa jota tehtiin muutama viikko sitten Nitan treeneissä. Radalla oli vinoja hyppyjä ja putkia ja siinä treenattiin useammassa kohdassa persjättöjä. Alkuun oli vähän myöhässä, tai itseasiassa olisin kyllä ehtinyt tehdä persjätön mutta itsesuojeluvaisto oli kova enkä "uskaltanut" tehdä kun pelkäsin että Nooa tulee jalkoihin. Kouluttaja kannusti ja totesi että kyllä ehdit kun vaan LIIKUT ja luotat koiraan ja itsees. Ja niinhän ne persjätöt alkoi pelittämään ja oikein hienosti. Ja vaikka alkuun tuntu että mulla on toosi kiire, niin vikalla kierroksella sijoitin itseni jatkuvasti fiksusti ja loppupeleissä, mulla ei ollutkaan kiire ja sain nätisti ja ripeästi ohjattua kok jutun! Oli kyllä niin hyvä fiilis, me ollaan hyviä (ainakin välillä ;) ) !

Tänään oli vuorostaan Nitan treenit. Ennen treenejä käytiin Nitan kasvattajan luona kahvi, kiiotos Monica! Niin ja samlla reissulla nähtiin Nitan sisko Lotta, jota ei varmaankaan olla nähty 2-3 vuoteen. Kyllä nuo sisarukset taisi muistaa toisensa :)

Nitan treeneissä teemana valssi. Tehtiin lyhyellä pätkällä valsseja, ponnistuspaikan merkkaus oli nyt syynissä. Mä pääsinkin tai ehkä oikeesti jouduin ohjaamaan valssit vain yhdellä kädellä, koska rävelsin jotain tyhmää enkä kunnolla merkannut ja huitelin väärällä kädellä väärään aikaan. Joten lopputulos oli siis se, että meikäläinen teki koko treenin  yhdellä kädellä ja hitto vie, ne valssit oli paljon nätimmät ja kuulemma ponnistuspaikat hyvin merkatut kun vain yhtä kättä käytin. Ehkä mä vielä joku päivä osallistun yksikätisten olympialaisiin ;D Hih, mutta mukavat treenit jälleen kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti