tiistai 19. helmikuuta 2013

Ma & Ti treenit

Maanantaina treenattiin ohjatusti Nooan kanssa. Tehtiin 1-luokan hyppäriä, joka juuri viikonloppuna oli ollut Kirkkonummen kisoissa. Radalla oli muutama haastava kohta ja sehän oli myös näkynyt Kirkkonummella. Alku oli siis haastava, varsinkin nopean koiran kanssa radan keskiosa oli perus ykkösen rataa, kepeiltä renkaalle koira piti pystyä jättämään jotta ehtisi vekkaanaamn renkaan jälkeiselle hypylle. Radan alku tuntui vaikealle, koira tuli lujaa 2 ekaa hyppyä josta sitten piti kääntää kolmoselle josta kahden hypyn välistä pussiin. Tuossa 3-4 välissä oli tyrkyllä vääriä hyppyjä. Olin melko varma että alku on meille vaikea, mutta jopas jotakin, ihmisnuoli toimi todella hyvin ja niistolla sain vielä käännettyä Nooan pussille eikä siis harhaillut väärille hypyille. Radan keskivaihe oli pelkkää juoksua ja kaarteita, lujaa sai kyllä juosta ja persjättöjä tehdä. Kepille tultiin kovaa, mutta verkkojen ansiosta sain korjattu linjan ja poissuljettua väärän sisäänmenon, ilman verkkoja olisi todennäköisesti kyllä mennyt väärältä puolelta sisään. Kepeiltä pystyin jättämään loppuverkkojen ansiosta Nooan pujottelemaan ja sain etumatkaa renkaalle ja hedin vekkaamaan seuraavalle hypylle. Tähän renkaalle kyllä saatiin eka virhe koska menin sitten liikaa edelle ja Nooa tuli renkaan ohi, mutta sain hienon onnistuneen vekin tehtyä. Lopussa ei mitään ihmeellistä. Hinkattiin sitten vähän keppejen jälkeistä rengas-hyppy kohtaa ja saatiin kyllä onnistumisia. oli kivat treenit taasen :)

Nita pääsi sitten vielä tokovuorolle. Oltiin vain hetki, koska mulla oli ennen Nooan treenejä ollut koulutus joten ilta oli jo muutenkin pitkä. Nita osallistui ryhmäpaikkamakuuseen tehtiin 2 x, eka oli reilu 4min toinen oli joku 2min. Molemmissa olin piilossa. Ekan paikkiksen oli hiljaa tokassa oli piippaillut. Sitten seuraamisia, tai siis sivuaskeleita oikealle, eipäs oikein ollut onnistuakseen. Loppuun vielä kokeilu tunnarin kanssa. Eli Purinan pohja on sellasta hiekkaa ja höttöä ja ajattelin kokeilla tunnarin piilottamista sinne höttöön. Erika vei tunnarit ja piilotti ne ja Nita sitten töihin. Käytti kyllä nenää, mutta vääriä toi useamman. Erika ja V olivta sitä meiltä että Nita käytti suuta siirtääkseen höttöä pois tunnareiden päältä ja koska Nita ei tykkää siitä hötöstä ja koska ideana ei ole käyttää suuta niin todettiin ettei ihan ollut toimiva kokeilu. Eli me odotetaan kevättä jotta päästään työstämään tunnaria.

Tiistaina oli Nitan aksatreenit, ja vuorossa ratatreenit. Rata oli aikamoinen juoksurata jossa rytmitys ja persjätöt olivat aikalailla treenissä. Rata sujui hyvin ja mukavaa oli, mutta tietenkin päästiin hinkkaamaan muutamaa kohtaa. Vaikein kohta meille oli u-putkesta taksepäin käännös jonka jälkeen kaksi hyppyä vähän niinkuin kaaressa. Nita tuli helposti putken jälkeisen hypyn ohi, koska mä lähdin liian aikasiin liikkeelle ja vedin omalla liikkeellä koiran ohi hypystä kun mulla oli kiire jo seuraavan kohtaan. Hinkattiin tätä hetki ja saatiin onnistumaan, mutta kiirettä piti sitten vielä persjätön kanssa. Hirmu kiva rata oli ja saatiin kehuja pujottelutekniikan parantumisesta. Hyvä Nipsu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti