sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikonloppu


Lauantaina treenattiin Sporttikoirahallilla. Molemmat koirat olivat mukana, joten pientä kivaa molemmille ajan puitteissa.

Demi sai aloittaa ja aloitettiin leikkimällä. Sitten taidettiinkin aloittaa pk puolen juttuloilla. Jonkin aikaa olen jo miettinyt että pitäisi kokeilla A:ta noutona, ihan vain aloittaa tuolla agility A:lla joka helpompi kuin pk A. Ensin juoksuitn muutaman kerran edes takas A:ta ja sen jälkeen noutokapula suuhun ja sama homma. Ihan näin helposti ei sujunut, kun annoin kapulan suuhun ja siihen perää kiipee käskyn niin D räkäsi kapulan pois. Muutama yritys ja sen jälkeen teinkin ensin niin etä kuljin D:n kanssa hallissa kapula suussa ja kun se sujui niin uudestaan A:lle, jolloin nouto onnistui. Olin kyllä hyvin iloinen kun tajusin jutun! Sitten jatkettiin jäävien istumisilla, edelleen peruuttaen, mutta käsimerkkiä pienentäen. Pari kertaa meni maahan, muuten istui. Loppuun vielä 2,5 min paikkamakuu, jossa taas nousi jätössä istumaan, palasin ja käskin tiukemmin uudestaan, nyt pysyi koko loppuajan. Otettiin vielä loppuun toinen paikkamakuu, vajaa minuutti, jotta sain treenattua jättöä, nyt hyvin.

Nita teki ruutua, vaihtelevasti patukka oli valmiina ruudussa tai sitten lähetin tyhjään ruutuun. Etäisyyttä oli se n. 20m. Ekassa lähetyksessä N haukkui, kutsuin takaisin ja lähetin uudestaan. Ei onneksi haukkunut muilla kerroilla, mutta vauhtiin kyllä vähän vaikuttin kun jouduin kieltämään ekassa lähetyksessä, muuttuu heti pikkasen epävarmaksi. Mutta myös tyhjä ruutu oli hyvä, hakeutuu vas. taakse. Sitten seuraamista, kaikki temponmuutokset, muuten hyvä, mutta juoksussa pari pomppua. Seurautin myös seiniä päin sekä toista koirakkoa. Nitalle oli vaikea seurata koirakkoa päin, paria metriä ennen alkoi pikkasen jätättää, joten näitä pitää muistaa treenata. Loppuun vielä paikkamakuu, aikaa 2-3min, olin osan ajasta piilossa.

Sunnuntaina olin klo.10-16 Leena Piiran luennolla. Oli muuten hyvä luento koiran liikkeistä, rakenteesta ym. Kun tulin kotiin niin tietty aloin kyyläämään koirien seisomista, istumista, makuuta ja liikkeitä.

Illalla vielä suunnattiin Hyvinkäälle koirauimalaan. Tällä kertaa oli Demin vuoro päästä pulikoimaan. Demi oli kovin innokas, vaikka pari ekaa kertaa oli vähän nihkeä, mutta pystyin uittamaan vapaana ja sain hetsattua sen vauhdilla uimaan, oujee! Demi uikin todella mukavan määrän, hyvä tyttö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti