lauantai 9. helmikuuta 2013

Hyvät treenit

Tänään oli kyllä hyvät treenit Sporttiksella. Vitsit kun onnistuis aina tällä tavalla. Jäi hyvä fiilis koiran käytöksestä ja jopa omasta!

Demi oli siis mukana treeneissä. Aloitin hypyllä. Vein alustan reilun 5m päähän hypyn taakse ja sinne nami. Lähti joka kerta ekalla käskyllä ja hakeutu sinne alustalle hyvin. Hyppyytin 60cm hypyllä. Sitten seuraamista, erinäisiä pätkiä käännöksien kera. Tehtiin seuruuta ruutua kohden, merkkejen ohi, toisten koirien lähistöllä sekä agility esteiden ohi. Demi oli todella hyvä, kontakti pysyi, hyvä asenne ja pysyi samassa kohdassa koko ajan, eli ei seilannut. Sitten pidettiin taukoa jonka  jälkeen Erika toimi liikkurina ja otettiin kolme liikettä peräkkäin palkatta. Aloitettiin hypyllä ja hitsit sehän hyppäs fokus kauemmas, eli ei kääntynyt heti hypyn jälkeen mua kohti, jess! Sitten seuraamista, ei kovin pitkä kaavio, mutta käännöksineen päivineen. Seuraaminen oli muuten todella hyvää, mutta puomin ja A:n ohituksessa katseli niitä, tosin ohitettiin ne hyvin läheltä eikä näitä olla treenattu vielä tarpeeksi. Sitten luoksetulo, joka hyvä. Ja sitten juostiin palkalle. Ja Demi oli hyvä. Palkkaantu mun kehuista eikä mitään ylimääräistä ääntelyä tullut. Sitten taas taukoa jonka jälkeen ryhmäpaikallamakuu. Demi oli Elsa valkkarin ja Taran välissä. Ekasta käskystä maahan ja pysyi samassa asennossa koko 2,5 min. Vähän haisteli maata, mutta muuten hyvin.

Olen tyytyväinen koko treeniin. Pysyin omassa suunnitelmassa, enkä tehnyt mitään ylimääräsiä juttuja vaikka aikaa olisikin ollut. Demi teki hyvällä asenteella koko ajan eikä ollut moksiskaan vaikka tehtiinkin palkatta. Ja paikkamakuu toimi hyvin vaikka Elsa onkin meille pikkasen vieraampi tuttavuus.

Treenien jälkeen Erika tuli meille vielä kahville. Erikan lähdettyä jäi Tara meille illaksi hoitoon. Hyvin on sujunut ainakin toistaiseksi ja miksei sujuisi, hyvinhän nuo tulee toimeen :) Perus poseerauskuvakin tuli otettua, mutten saa sitä nyt ladattua koneelle, mutta myöhemmin laitan kuvankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti