torstai 31. maaliskuuta 2016

Treenejä

Maanantaina käytiin HAU:n hallilla, (ent. Purina) Aktiivicollieiden vuosikokouksen jälkeen. Mun oli tarkotus mennä HAU:n tokoihin mutta kun jokatapauksessa takaisintullessa ajelin hallin ohi, niin en kokenut järeväksi ajella moneen kertaan. Tokon sijaan tehtiin siis vähän aksaa Myyn kanssa. Pienen pientä radanpätkää jossa irtoamista eteen sekä päällejuoksua. Päällejuoksu olikin ollyttävän vaikea ajoittaa oikein. Tehtiin myös muutaman hypyn ja putken avulla valssia harjoitus, toimi hyvin. Loppuun vielä 2o2o.


Tiistaina tehtiin esineruutu treenit. Esinerutuu ei ollu ihan ruutu vaan enempi kasitale 15 x 50m. Demi teki kaksi esinettä, molemmat ihan takana 50m kieppeillä. Näin ekaksi treeniksi tällä kaudella ihna ok suoritus, esineen tarkennuksen kanssa vähän hankaluuksia ja toisen esineen kanssa oli hieman vaikeuksia irrota 50m, jäi pyörimään lähemmäs. Demillä olis siis molemmat esineet valmiina ruudussa. Myylle vietiin esine sen nähdessä. Vauhtia riitti ja esinekin löytyi hyvin helposti, mutta se palautus on edelleen kaukana valmiista. Nita pääsi myös tekemään esineitä, löytyi hyvin, mutta Nitalle ei esinettä kauas viedä aj se vietiin Nitan ähden. Mutta Nitakin oli kovin innokas.


Torstaina toko/tottis treenit Haukilahden lukion kentällä. Eka kenttä oli varattu ja tulipa jo tässä vaiheessa muistutus siitä kuinka kevät on täällä ja vapaiden kenttien löytäminen tulee taas olemaan hankalaa. Myyn kanssa tehtiin seuraamista, tässä on kyllä edelleen tuhottoman paljon hommaa, pitäis treenata ahkerammin niin homma etenisi paremmin. Edistää ja aukeaa millon mihinkin suuntaan, mutta intoa on kuin pienessä kylässä. Ruutua, sinne se meni, monen monta kertaa, paikkahan löytyy kun apuna on vielä kosketusalusta. Luoksetulo x 2, tulee kuin tykin suusta, hyvä niin. Eteenmeno x 2, lelu vietiin yhdessä kun ekaa kertaa tätä tehtiin. Irtoaa hyvin! Merkin kiertoa, hiljaa kiersi, jess. Paikallamakuu Nooan kanssa, Etupalkalla. Ekaa kertaa nousi paikkiksesta, meidän takana kadulla meni koira, lapsia ja nainen. Myy nousi, haukahti ja meni syömään palkan. Onneksi ei siis karannut minnekkään. Otettiin uudestaan, ihan kuin mitään ei olis tapahtunut ja hyvin se siinä levollisena makoili, tehtiin 2 x 30 sek.

Demi teki noutoa 650g, hyvin. Sitten eteenistumisia, eli luoksetulon loppua, tuli hitsi vie ihan suorassa eteen pienin käsiavuin, ei yrittäny ollenkaan tulla sivulle! Sitten eteenistumista kapulan kanssa, nyt sitten kyllä pyrki sivulle tulemaan ja tehtiin niin että Kirsi tuli mun vasemmalle puolelle blokkaamaan, tämä aihetti Demille hämmennystä ja alkoi ääntelemään. Muutama eteenmeno koko kentän pituudelta. Yhdessä vietiin pallo 2 krt. Pallo oli tennispallon kokoinen, ei siis näkynyt, Demi laukkais hyvällä vauhdilla pikkasen vinoon, mutta palkka löytyi.

Nita pääsi myös puuhastelemaan, teki ruutua ja seuraamista.

 
 Melko lumeton maa, kevät <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti