torstai 10. maaliskuuta 2016

Hyppytekniikkaa

Myyn kanssa oli treenit Sporttikoirahallilla. Töiden jälkeen ehdin jo miettiä että päästäänkö treenaamaan vaiko ei kun Myy lenkillä teki sellasen kamikaze hypyn, että oksat pois. Sydän syrjällään saa ton teinin kanssa olla, kun sillä ei kyllä järki päätä pakota.

Treeneissä tehtiin perussarjaa. Kerroin mitä edellisellä kerralla kävi, eli Myy hyppäs sarjan kahden viimesen hypyn yli yhdellä loikalla. Siirrettiin silloin palkka viimesen hypyn etupuolelle, hypyn juureen ja se kyllä auttoin niin että jarrutti eikä hypännyt molempien yli kerralla. Ekalla toistolla sama juttu tuli ilmi, eli siirrettiin taas palkka vikan hypyn eteen, auttoi. Toinen asia mikä tuli taas esille oli, että Myy tekee kaarta vasemmalle sarjan aikana, eli ei hyppää hyppyjen keskeltä. Kolmannella toistolla meni jo suoraa, mutta kahdella ekalla teki kaarta. Tästä puhuin myös fyssarille, mutta kropasta ei löytynyt syytä tälle ja koska korjaa itse muutaman toiston jälkeen niin fyssari epäili että on opittu tapa. Perussarjalla laitettiin kumminkin sitten rimat vinoon ja se myös osaltaan auttoi siihen että Myy hyppäsi hyppyjen keskeltä. Tokalla kierroksella tehtiin okseria sekä okseria-hyppy (alastuloharjoitus?!) yhdistelmää.

speedpump 5 askelta-okseri-8 askelta-hyppy
Kuvassa tosin minikoiran etäisyyksillä.

Kolmannella kierroksella tehtiin pientä radanpätkää, jossa kolme putkea ja kaksi hyppyä. Myy irtoaa putkiin todella hyvin ja sillä on todella hyvä vauhti. Tyyppi tykkää ihan hulluna <3 Kouluttaja totesikin että tässä sulla on kyllä kunnon aksakoira, oikea laji valittu :) Pitäis vaan nyt oikeasti ottaa itteään niskasta kiinni ja ruveta nyt käymään hallilla omatoimitreeneissä, muuten homma etenee tooosi hitaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti