sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäistä

Pääsiäinen alkoi vähän harmaana mutta onneks nyt aurinkokin päätti tulla esiin. Pikkuhiljaa sulaa metsät ja tässä koko viikon oon haaveillu josko kohta pääsis metsään tekeen pienet jäljet. Lenkeillä oon pälyilly metsää sillä silmällä. Paljon on sulaa maata, mutta metsässä monessa kohtaa vielä reilusti luntakin.

Lauantaina oltiin mun vanhemmilla syömässä. Paikalla oli meidän mummo ja mun sisko perheineen. Nita pääsi mukaan ja nautti kyllä kaikesta siitä huomiosta mitä sai.

Myöhemmin iltapäivällä ajoin vielä Purinalle katsomaan maxi 2 luokkaa, kun Erika oli Taran kanssa siellä kisaamassa. Yhden luvan olivat tässä vaiheessa jo saaneet, kun paikan päälle ehdin niin jo oli toinen nolla ja luva plakkarissa. Viimesen radan onneksi ehdin siis nähdä, koska mitäs muutakaan tytöt olis tehneet kun nollan, eli tripla nolla tälle parivaljakolle ja kaiken lisäksi SERT ja siirto 3-luokkaan!!! Ei hitto mä olen niin iloinen Erikan puolesta, ihan huippua! Nyt sitten kesää kohti ja ens vuoden SM nollia keräämään, koska mähän jo lupauduin sitten ens vuoden SM:n kenneltytöksi mukaan :D

Tänään käytiin Sporttiksella treenaamassa. Otin kaikki koirat mukaan kun treenikaveri ei päässyt treeneihin. Hyvin kerkesin treenata kaikki kolme koiraa ja aikaa jäi jopa vähän yli. Myy teki pientä radan tynkää, pimeet putket hakee ainakin ilman minkäänlaista ongelmaa, myös slalom saatiin onnistumaan vaikka siinä olikin vähän hakemista. Takaakierrot sujui hyvin. Tokalla kierroksella tehtiin puomin 2o2o kontakteja naksuttamalla, kyllä sillä pieni ajatus heräsi asiasta ja mikä parasta, tarjoaa asioita innokkaasti. Kolmannella kierroksella naksuttelin rengasta ja muutama toisto vielä 2o2o. Demi pääsi humputtelemaan hypyillä ja teki myös noutoja A:lla. Nita teki pientä rataa ja oli kyllä kovin iloinen kun pääsi aksaamaan pitkästä aikaa.

Kävin sitten vielä tallomassa pienet jäljet Demille ja Myylle. Jäljet ei ollu pituudella pilattu kun sitä lunta yllättäen sitten olikin vähän enemmän siellä metsässä. Myyn jälki kulki kokonaan sulalla maalla, mutta pituutta sen 150m. Demin jälki oli reilu 200m, mutta muutamaan otteeseen joudun menemään lumella. Myy ajoin jäljen hienosti, sillä oli kova draivi päällä. Nameja on edelleen jäljellä kun ei sitä ilmasua olla vielä hirveesti treenattu, kuin sisällä. Lopussa oli palkkapurkki ja jälkikeppi. Jälkikeppiä ei nostanut, vaan meni maahan... Demin ilme oli aivan mahtava kun laitoin sille jälkivaljaita, otin autosta ja lähdettiin janaa kohti. Matkalla bongasi Myyn jäljen ja se ilme, se olisi pitäny saada kuvattua. Demi oli just sen näkönen että NYT kyllä mamma keksi ne oikeat hommat. Nenä kävi ihan hurjasti ja veto oli makea, häntä heiluen mentiin janan lähetyskohtaan. Jana oli n. 8m pitkä. Demi lähti suoraa ja kääntyui heti oikeaan suuntaan. Viime kaudella oli ongelmia takajäljen kanssa, mutta nyt meni heti vasemmalle minne se jälkikin siis meni. Eka keppi tuli tosi nopeesti janan jälkeen kun ajattelin näin vahvistaa oikeaan suuntaan lähtemistä. Jäljellä oli 3 keppiä ja ne kaikki nousi varmasti. Kaksi kulmaakin oli, ekasta meni yli vajaa 10m kunnes kääntyi takasin ja teki kulman. Toka kulma meni paremmin. Parasta oli kyllä se miten Demistä huokui se into, se on kyllä koira joka todella nauttii jäljestämisestä ja metsähommista ylipäänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti