sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Oi ihana aurinko

Ihana viikonloppu takana. Aurinko on paistanut ja kyllä vain se kummasti piristää mieltä ja lataa akkuja.

Lauantaina Nita pääsi ihan omalle lenkille, sai omaa aikaa. Oltiin sovittu Nitan kasvattajan ja Nitan siskon omistajan kanssa kimppalenkki. Lähdettiin liikkeelle Monican luota ja käveltiin Pitkäkoskelle kahville ja munkille. Aurinko paistoi ja lämmitti ihanasti. Juteltiin niitä näitä ja koirat nautti. Lenkille tuli mittaa sopivat 12km. Lenkin jälkeen otettiin vielä siskoksista yhteiskuva kun kolmaskin sisko pääsi paikalle. Juuri viikolla seniori ikään tulleet tytöt tulivat hyvin juttuun vaikka esim. Nita ja Tara ei ole nähneet toisiaan muistaakseni 4-5 vuoteen. Olis ollu kiva nähdä myös Lotta-siskoa, mutta Lotan omistajilla oli jo muuta ohjelmaa sovittuna.


Kotiin päästyä olikin sitten Demin ja Myyn vuoro päästä lenkille. Tehtiin tyttöjen kanssa myös pitkä lenkki ja sen jälkeen oli itellä sellanen olo että on ansaittu ilta sohvalla leffoja katellen. 

Tänään päivällä Sporttikoirahallille treeneihin Myyn kanssa. Tehtiin aksaa. Muutamia pieniä erilaisia radanpätkiä. Myy irtooa eteenpäin tosi hyvin, mutta sivuttais suunnassa on enemmänkin hommaa, mutta apparia kun pääsee käyttämään niin kummasti saa hommaa etenemään. Kiitos siis E:lle palkkausavusta. Valssi toimi aika kivasti, persjättöjä en ehtinyt tehdä tai voipi olla että olisin ehtinyt jos joku olis mulle huutanut mutta nyt ei onnistunut kun Myy tuli sitten helposti hypyn ohi kun jäi hetkeksi selän taakse. Ajoius todennäkösesti vähän pielessä. Mutta meillä oli hirmu kivat treenit. 

Treeenistä suoraan porukoille viettämään äidin syttäreitä. Myy käyttäytyi oikein mallikelpoisesti ja esitteli temppuja :) Rauhoittui kyllä myös hyvin, ei siis koko aikaa koheltanut menemään. Kilpikonnia piti monta kertaa käydä kattomassa kun ne oli Myyn mielestä kummallisia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti