tiistai 6. lokakuuta 2015

Myykkis 8kk

Meidän vauvasta on tullut teini. Myy täytti lokakuun eka päivä jo huikeet 8kk! Käyttäytyminen on sen mukaista, tuon otuksen kanssa on pikkasen väännettävä asioista, ihan arjessa sekä treeneissä. Mutta jokatapauksessa se on valloittava tyyppi vaikka muutamaan otteeseen olisin siitä voinut tehdä rukkaset tai antaa ensimmäiselle vastaantulijalle. Mutta onneksi teinitkin kasvaa joskus aikuisiksi ;)

Tässä tänään otettu poseerauskuva.


Ollaan treenailtu pari kertaa viikkoon tokoa, jokatoinen viikko tahdilla hyppytekniikkaa. Demin hypyt on mennyt kivasti eteenpäin ja se on saanut lisää itsevarmuutta.

Viime viikonloppuna käytiin Hyvinkäällä maastotreeneissä. Pia talloi Demille kisapituisen jäljen ja matkaan lähdettiin "kisamaisesti", eli meille näytettiin missä jana on ja sitten vaan kahdestaan Demin kanssa matkaan. Demi lähti janalta hienosti jäljelle, jäljesti 5m, kääntyi ympäri ja lähti jäljestämään takajäljelle. Jäljesti takajälkeä reilu 5m, kääntyi taas itsenäisesti ympäri ja lähti jäljestämää. Demillä oli hyvin vauhtia ja jälki sujui. Ei hukannut jälkeä kertaakaan, tosin yhdessä kulmassa vähän pyöri, mutta mä tajusin antaa sille liinaa ja seisoin itse vainpaikoillani kunnes Demi selvitti minne jälki jatkui. Kaikki 6 keppiä löytyi ja aikaa kului alle 15min, kun oltiin jo palautettu kaikki kepit
Pialle. Oli kyllä mahtava fiilis kun jäljestys oli niin helppoa ja koirasta näki että tietää mitä tekee. Vitos kepillä kyllä tapahtui jotain mitä ei ole ennen tapahtunut. Demi nosti kepin, mutta jatkoi jäljestämistä keppi suussa. Hetken päästä taisi kumminkin muistaa mitä piti tehdä kun kääntyi aj toi kepin mulle.

Jälki ajettu
 Demin 6 keppiä

Demi teki myös esineruutua. Yksi esine ihan takana 50m toinen edessä n. 15m molemmat löytyi nopeasti, hyvä.

 

Myy pääsi myös jäljestämään. Sillä oli sellanen 100m hevosenkengän mallinen jälki, nameja 5-10 askeleen välein. Keppejä ei vielä ole jäljelle laitettu kun tuo ei niitä keppejä halua nostaa.

Myy jäljellä

Sunnuntaina Myy pääsi leikkimään Elli-hoffin kanssa. Viime kerrasta olikin jo aikaa, joskus alkukesästä ennen Myyn jalka onnettomuutta. Yhteinen sävel kyllä löytyi  ja 1,5h meni oikein nopeesti pellolla kirmatessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti