torstai 24. syyskuuta 2015

Taavinkylän koululla

Uusi kenttä testissä. Tarkotus oli mennä Smedsby skolanin kentälle, mutta se olikin työmaan keskellä, joten sinne ei voinut mennä. Ajettiin sitten Taavinkylän koulun kentälle, iso kiva hiekkakenttä. Siinä kun käytiin treenisuunnitelmia läpi niin alkoi satamaan kaatamalla vettä, onneksi kaatosade ei kauaa kestäny, koska mulla ei ollut mitään sadevaatteita mukana.

Demin kanssa tehtiin voittajan liikkeitä liikkuroituna ja palkatta. Liikejärjestys oli seuraava: tunnari, metallinouto, seuraaminen, ruutu, ohjattu, luoksetulo. Olin tyytyväinen kokonaisuuteen vaikka kaikki liikkeet ei moitteitta sujunut, mutta palkkaamattomuus on edennyt toivottuun suuntaan. Ääntelyä oli seuraamisessa ja liikevälissä ennen seuraamista, mutta muuten tyyppi oli hiljaa ja se myös hiljenee kun käsken sen olla hiljaa ja toistan kyseisen tehtävän jossa ääntelee. Tunnari oli hyvä, oma löyty helposti ja meno-paluu laukalla. Metallinouto, nosti viipymättä, ote on kyllä löysä ja tuli takaisin ravilla. Ohjattu oli todella hyvä, liikkeestä seisominen meni hyvin, eli kerrankin oikea asento ja vasen kapula löytyi hyvin ja meno-paluu laukalla, jess! Luoksetulon stoppi oli hyvä, hyvä vauhti. Huonoa olikin sitten seuraaaminen, paikka ei pysy ja käännökset (kaikki) pitää nyt ottaa tehotreeniin. Ruutu oli vaikea, punaisin merkein ja nauhoin, lähellä koko matkalla merkkejä (luoksetulo, keltaisia). Bongasi keltaiset merkit, lähti niille, pysäytin ja annoin uutta ruutu käskykä, pysäytin ja taas sama ja vielä useamman kerran. Ei vaan bongannut ruutua. No kutsuin sitten luokse, mentiin lähemmäs ja kun olin varma että oli huomannut ruudun, lähetin ruutuun, hyvin. Sitten takaisin lähtöpisteeseen ja uusi lähetys joka meni hyvin. Eli treeniin häiriö merkit ruudun lähelle.

Myy aloitti kentällä leikkimisellä. Leikittiin monella lelulla ja tässä toteutin sitä Sirken ideaa. No homma ei ihan mennyt niinkuin ajattelin, mutta leikittiin anyway ja meillä oli kivaa. Sitten tehtiin muutama toistoa ruutua, kosketusalustalla. Kävi koskettamassa ja vapautin sieltä leluun. Seuraamista namipalkalla, suoraa ja kaarevaa linjaa. Täytyy muistaa seuraamisessa vaihdella seuraamisen pituutta, koska nyt mä kuulemma tein kaikki toistot yhtä pitkällä matkalla. Loppuun ekaa kertaa eteenmeno ruokapalkalle, sinnehän se meni.

Myyllä alkoi illalla juoksu! Voi mun vauvaa, siitä on kasvanut iso typy, nyt jo?! Sehän on vasta 7,5kk. No oikeestihan toi on ihan nomaali ajankohta, mutta mä vaan halusin ajatella et eka juoksu alkais vähän myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti