lauantai 19. syyskuuta 2015

Lauantai-illan tokot

Tokoiltiin Saarniraivion koulun kentällä Tiinan ja Sallan kanssa. Mulla oli kaikki kolme koiraa mukana treeneissä.

Demi sai aloittaa. Salla liikkuroi meille tunnarin, oma löytyi hyvin, ainoa miinus oli palautus, tuli
ravilla, höh. Ohjattua treenattiin myös, oikea puoli oli tän päivän juttu ja se kaari, jota Demi ei tee. Mua vähän haittaa se, että Demi kääntyy niin suoraa ohjatulle, toivoisin sen tekevän enemmän sellasen U-kaarteen. No ihan vaan itseäni saan syyttää, liian nopeasti olen ne ohjatun kapulat sinne kauas vienyt. Otettiin siis takapakkia, tuotiin kapulat lähemmäs jolloin Demi joutui tekemään u-kaarretta. Muutaman toiston myötä saatiinkin tähän parannusta. Näitä pitää jatkaa, ennenkuin siirrän kapulat takaisin kauemmas. Ruudussa haettiin oikeaa paikkaa ja maahanmenokäskyn toteuttamista ekalla käskyllä. Ruutu oli yllättäen alkuun vähän hukassa, tai no en ole ihan varma oliko hukassa vai päättikö vain valita toisin. Matkan varrella kun oli noutokapuloita niin Demi haki niitä, päästi kyllä irti, mutta teki saman jutun muutaman kerran, haki toki eri kapuloita. Mutta joo kyllä se ruutukin löytyi ja paikka oli melko hyvä, toisn muutaman kerran hakeutui turhan paljon ruudun vasempaan reunaan, uudella käskyllä tosin korjasi sitten paikkaa, hyvä D. Jääviä tehtiin myös, sekalaisessa järjestyksessä. Demi oli aika hyvin kuulolla, seisominen oli ainoa jossa mokaili, mutta tässä huomasin että kun sanoin seis, niin valahti hitaasti istumaan ja kun sanoin seiso niin pysyi seisomassa. Eli täytyy tsekkaa vielä uudestaan onko käskyn vaihdolla vaikutusta. Loppuun tehtiin ryhmä paikallamakuu voi tyyliin. Hyvä makuu, mutta Demin kanssa täytyy ottaa taas treeniin häiriökäskyt, se mokaa näissä taas toooosi paljon.

Myy pääsi kentälle leikkimään ja sehän leikki. Sillä on kyllä ihan surkea sihti, varmaan 60% osuu mun käteen eikä leluun, pöh! Mutta hyvin leikkii eikä ottanut muista koirista häiriötä. Myyn kanssa kokeiltiin ruutua, sinne vietiin Myyn nähdessä lelu ja lähetys heti perään. Ekalla toistolla Myy juoksi apparin luo, ihminen on iiihana :) Otettiin uusiks, nyt juoksi suoraan ruutuun, mutta kuollut lelu oli tyhmä. Kun juoksin ruutuun ja nappasin lelun niin kyllä kelpas. Kokeiltiin vielä muutama kerta samalla tavalla, kuollut lelu ei kiinnosta, mutta palkkaantuu kumminkin lelusta kun sillä leikitän. Luulen että toteutan tän ehkä jatkossa eri tavalla, ehkä näyttönä tai kosketusalustalla ja sitten menen itse ruutuun palkkaamaan lelulla tai heitän sinne ruutuun lelun. Mutta eipä se mitään, kokeilemallahan se selviää :) Vähän seuraamista, suoraa ja kaarta, hyvä asenne ja paikkakin hyvä. Muutama merkin kierto josta palkkana lelu, sehän kelpas. Eli ruoasta leluun ei ole ongelmaa vaihtaa, ainakaan tällä hetkellä. Loppuun 2 x luoksetulo, molemmilla kerrroilla hetsasin, ekalla kerralla lelu oli koko ajan näkyvissä tokalla kerralla lelu oli selän takana kunnes vapautin. Tulee täysii, hyvä Myykkynen. Hetsatessa huutaa mun perään, mutta kun pysähdyn ja otan ns. asennon hiljenee jolloin kutsuin luokse.

Nita pääsi myös kentälle ja se oli ihanaa. Lekittiin pitkä tovi jonka jälkeen tehtiin ruutua, jossa paikka oli toodella hukassa. Kävin näyttämässä niin sitten taas muisti. Merkin kiertoa, keskittyi liiaksi poikiin jotka pienen matkan päässä meitä katseli. Nitan mielestä piti niille vähän räkyttää eikä voinu keskittyä. Loppuun vähän seuraamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti