torstai 22. lokakuuta 2015

Toko treenejä

Maanantaina käytiin Purinalla tokoilemassa. Demi teki tasamaanouto 650g sekä hyppynoutoa 650g. Tasamaanouto sujui hyvin. Hyppynoutoa tehtiin agilityhypyllä, alkuun suju hyvin, mutta 65 hypyllä alkoi tiputtamaan kapulaa laskeutuessa. Tästä vähän keskusteltiin, laskettiin hyppyä ihan matalaksi ja sitten taas nostettiin ylöspäin jolloin saatiin nouto onnistumaan.

Myy aloitti leikkimisellä, sitä ei haittaa vaikka kentällä on muitakin, keskittyy hyvin. Tehtiin ruutua kosketusalustalla, hyvin muisti ja varmasti juoksi alustalle. Seuraamista, imuttaen, välillä kättä nostaen. Myy on pikkasen turhan edessä, mutta niin oli mun käsikin :D Loppuun luoksetulo, lujaa tulee.

Tänään käytiin Paloaseman kentällä treenimässä, mukaan pääsi kaikki kolme. Myy sai alottaa, leikittiin ja sen jälkeen ruutua kosketusalustalla. Käytin lelua palkkana ja sehän sopi Myylle. Sitten merkin kiertoa, tässä namipalkka. Hyvin se on tajunnut ton kierron, etäisyyttäkin ollaan otettu jo enempi. Kerran haukkui kun lähetin kiertämään, ilman Kirsiä en olis puuttunut haukkumiseen, joten kiitos Kirsi huomauttamisesta. Jotenkin mä en vaan reagoinu siihen tai siis kyllähän mä tajsuin että se haukkuu, mutta mutta... No kutsuin Myyn kiltisti takasin, silittelin hetken, jolloin kierrokset vähän laski, uusi lähetys ja nyt oli ihan hiljaa. Hyvä Myykkynen. Lppuun vielä leikkiä. Tyyppi on kyllä niin ihana :)

Demin kanssa tehtiin ruutua, paikkaa sekä seuraamaan tulemista. Ruudussa paikka oli hyvin hallussa. Seuraamiseen tuloakin saatiin paremmaksi kun reilusti autoin namilla, muutaman toiston jälkeen apuja ei enää tarvittu ja seuraamispaikka oli jo mun makuun hyvä. Luoksetulon stoppia, juoksuttaen mun ja Kirsin väliä. Stopit oli aikalailla hyviä, vauhtia oli paaaljon ja namit otti Kirsiltä pikkasen rajusti, sori! Loppuun paikallamakuu Nooan kanssa, ei huomautettavaa.

Nita pääsi tekemään noutoa, luoksetulon stoppia/maahanmneoa ja ruutua. Nitan mielestä oli mahtavaa! Se on niin innoissaan kun pääsee mukaan treenimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti