tiistai 20. lokakuuta 2015

Demi luonnetestissä

Lauantaina oli Turun alaosaston järkkäämä luonnetesti Kaarinassa. Collieilla oli etusija, niin ilmoitin Demin tuonne jo kesällä, vaikka olinkin aivan varma että peruuttaa joudun koska tekee aivan varmasti juoksun tähän ajankohtaan, mutta onneksi ei.

Tuomareina testissä Katri Leikola ja Marco Vuorisalo.
Demin tulos 108p. ja laukausvarma.

Demin luonnetesti video

Rivi näytti tiltä:
Toimintakyky +1b kohtuullisen pieni
Terävyys +1b koira joka ei osoita lainkaan terävyyttä
Puollustushalu -1 haluton
Taisteluhalu -1 pieni
Hermorakenne +1a hieman rauhaton
Tempperamentti +2 kohtuullisen vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +2a luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen
Laukauspelottomuus +++ laukausvarma

Mitään suurempia kummastuksen aiheita ei tullut. Heikkoudet oli vähän niinkun jo tiedossa, joten ne ei tullut yllätyksenä. Leikkiä tuo koira kyllä tekee, mutta ei sitä aina kiinnosta, eikä varsinkaan vieraat lelut, ja leikki on Demin selvä heikkous, siitä ei ole treeneissäkään palkaksi. Ja kuten videosta näkyy, niin Demi leikkii mielummin muulla kuin lelulla, se tykkää sellasesta fyysisestä jutusta ja pallot on jees. Luoksepäästävyys, no Demi joko pusuttelee ventovieraita tai ei, tänään näin, eli ihan oikeutetusti aavistuksen pidättyväinen. Puollustamiseen siitä ei kyllä ole :D Kelkalla ja haalarilla tuli isommat reaktiot kuin ajattelin, mutta pääasia että pääsi järkytyksestä yli ja palautu kivasti eri osioiden välissä. Laukausvarma se oli niinkuin tiesinkin.

Ei siis jäänyt mitään hampaankoloon, vaikka nykyään tuntuukin että luonnetestejä parjataan melkoisesti. Demi oli testissä Demi, ei tietty ihan prikuulleen samanlainen kuin arjessa, mutta pääpiirteittäin kumminkin. Ja eihän arjessa tollasia tilanteita liukuhihnalla edes tule. Mutta arjessa Demi on jokatapauksessa ollut erittäin helppo koira. Sen kanssa voi mennä minne vain, se on helppo reissukaveri, ei stressaa turhaan mistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti