sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Päivä reissu Melkuttimille

ylhäältä alas:
Nita, Demi, Tara,Tiikeri, Myy

Lauantaina tehtiin pieni reissu Erikan ja koirien kanssa Räyskälään Melkuttimille. Kierrettiin iso- ja pieni Melkutin sekä joku kolmas järvi. Melkuttimet oli todella kirkasvetisi järviä. Siellä näki pohjaan monen metrin syvyyteen. Paikka on sukeltajien suosiossa ja niitä siellä näkyikin suurempikin porukka.Saatiin pääasiassa kulkea metsässä ja rantoja pitkin ihan omassa rauhassa, mitä nyt muutamia ihmisiä tuli vastaan. Päiväretkikohteena oikein mukava, tuonne voisin mennä mieluusti uudestaankin. Metsässä 20m päässä meistä tuli vastaan hirvi, vasa ja metsästyskoira. Näky oli jotenkin todella erikoinen, noh en ole ikinä nähnyt metsästyskoiraa työssä ja jotenkin olen kuvitellut että ne koirat "jahtaa" niitä hirviä niin että ne juoksee henkensä edestä, mutta ainakin tämä kolmikko liikkui jolkotellen eteenpäin. Mietittiin että mitenkö mahtaa käydä, kun eihän hirveä saa ampua jolla on vasa, eli koirahan on tavallaan tehnyt "turhaa" työtä. Tämän kohtaamisen jälkeen kävi kyllä mielessä että missäköhän ne metsästäjät mahtaa olla, kuinka lähellä ym... No meillä ei tietenkään ollut päällä huomioliivejä, mutta onneksi oli sentään värikkäät pipot ja takit.
Kierrettiin matkan aikana yksi pieni lampi, lammen reuna oli ihan pelkkää suota. Myy yritti juoda lammesta ja humps vaan, sukelsi sinne pää edellä. Ei pieni koira tainnut ymmärätää että suo antaa sen verran periksi ettei siinä oikein voi kurkotella. Niin kastui tuo nuorin otus. Meillä oli kyllä tosi mukava päivä, näitä reissuja pitäis tehdä useammin.

Tänään käytiin päivällä Sporttiksella treenaamassa. Mukaan otin Demin ja Nitan. Demi teki hyppytekniikkaa, perussarjaa ja perussarjaa noutokapulalla. Sitten päätin kokeilla vähän pk hyppyä. Aloitettiin 60cm ja edettiin 90cm. Demi on saanut hurjasti lisää itsevarmuutta. Se hyppäs kaikki korkeudet itsevarmasti ja mun silmään hyvällä tekniikalla. Loppuun tehtiin vielä seuraamista. keskityttiin käännöksiin (oikealle ja vasemmalle), seurautin neliötä, eri kokoisia molempiin suuntiin. Vasemmalle tein käännöksissä askeleen taakse jotta sain korostettua takapäänkäyttöä. Teki muuten oikein hyvää seuruuta ja käännökset oli hyvät. Nita teki hyppytekniikkaa ja vähän kontakteja ihan omaksi iloksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti