sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Jälkiä

Ajoin Hyvinkäälle tallomaan Demille ja Myylle jäljet. Myyn jäljellä oli pituutta 200m, suora-kulma-kaari. Eka kunnon kulma siis, mutta se ei tuottanut ongelmia, Myy klaarasi sen hyvin. Alku oli vähän hapuilua, mutta sen jälkeen eteni kokoajan eteenpäin, ei enää kääntynyt taakse tarkastelemaan. Hyvällä draivilla eteni.

Demin jälki oli 500m, sisältäen kolme kulmaa oikealle, polun ylityksen ja kaksi vanhan metsätien ylitystä. Keppejä jäljellä 6. Jana oli n. 15m pitkä, lähetin ehkä 10m päästä. Lähti heti oikealle, kutsuin pois, menin lähemmäs ja uusi lähetys. Eteni suoraan ja käänty takajäljelle, plääh. Jäljesti vajaa 10m ja kääntyi itsenäisesti ympäri. Ekalla suoralla oli kaks keppiä, molemmat nousi hyvin, myös polun ylitys sujui ilman ihmettelyä. Eka kulma oikealle oikein hyvä. Seuraavalla suoralla 2 keppiä myös, molemmat nousi hyvin. Tässä tokassa kulmassa vähän pyöri ja melkein heti perään tuli metsätien ylitys mikä aiheutti vähän hämmennystä, tarkasteli kovin  ja pyöri vähän, mutat selvitti hienosti tilanteen. Tällä kolmannella suoralla oli yksi keppi, se nousi jälleen hyvin. Kolmas kulma ja hetken päästä metsätien ylitys, molemmat selvitti varmasti. Vikalla suoralla viimeinen keppi ja sekin löytyi. Eli kepit 6/6 taskussa. 



Janoja pitää treenata joku päivä pelkästään, mulla on tähän kyllä visio miten tehdä, jotain olen kokeneemmilta oppinut. On kyllä oikeasti hyödyllistä kun on päässyt seuraamaan taitavampien treenejä ja käyny koulutuksissa niin jää muidenkin treenivinkkejä päähän. Ne ei vaan aina oikeeseen aikaan kyllä muistu mieleen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Mutta mä olin mun mielestä kyllä tallonut lyhkäsemmillä askeleilla ton jäljen janan kohdalta vasemmalle minne jälki meni (helpottaakseni oikeaan suuntaan lähtemistä), olis tietty voinu vielä vetästä kädellä maata extra avuksi. Mä olisin kyllä voinut lähettää Demin vähän eri kulmasta janalle, jolloin se olis ehkä luontasesti saanu ajatuksen jäljelle eikä takajäljelle, jos olisin silleen vähän vinoon lähettänyt, mutta kun en tossa tilanteessa tätä muistanut. No ens kerralla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti