sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Viikot kuluu ja Myy kasvaa

Eipäs oo taas tullut kirjoteltua tänne, on ollu kaikennäköstä pientä murhetta ja kiireitä niin kirjoittelut jääneet väliin.

 


Lyhkäsesti menneitä juttuja...
26.5 Demi kävi fyssarilla. Halusin tsekata onko paikat kunnossa puunrunko episodin jälkeen. Demi oli hyvässä kunnossa, eikä jumeja löytynyt. Käsittelyn ihan loppuhetkillä löytyi kumminkin kylkiluiden välistä kolmesta kohtaa selkeitä kipukohtia. Fyssari oli sitä mieltä ettei ole mitään revähdyksiä vaan ennemmin ns. mustelmia jotka tullut oksiin törmäämisestä puun rungon hyppäämisen yhteydessä (Demin kylkeenhän tuli oksia hypätessä jonka seurauksena romahti rungon päälle). Demi sai kumminkin käskyn tehdä nyt vain hihnalenkkejä kunnes tsekataan että kylki on ok. 

To 28.5 hyppytekniikkatunti jäi siis välistä, kun fyssari sanoi ettei saa vielä mennä. 

Myy pääsi jäljestämään nurmella. Vetää kuin höyryjuna :) Tyyppi on niin intona jäljestämisestä.

29.5 Myy kävi rokotuksilla, painoa neidillä 9,9 kg. Käytiin myös kattomassa illalla AST agility epiksiä. Myy pääsi ihmettelemään menoa ja voi kiuses, tyyppi veti pienet kierrokset kun koiria meni radalla. Huusi ja riekkui. En ollenkaan ajatellut että vetäis kierroksia kattomisesta varsinkaan kun Myy ei ole oikeastaan ollenkaan aksaa tehnyt. Joutui sitten autoon, koska en todellakaan halua että oppii huutamaan kentän laidalla.

Myy 17 vko

31.5 kimppatokotreenit Tähtiniityn koulun kentällä. Demi teki paikallamakuun 4 min, pää vähän pyöri, mutta asento pysyi. Merkkiä muistuteltiin ja sen jälkeen ruutua evl tyyliin, merkiltä lähetys ruutuun sekä oikealle että vasemmalle. Oikealle bongasi ruudun hyvin, mutta vasemmalle paransi vain merkillä paikkaansa kun annoin ruutu käskyn. Kun vasemman puoleinen ruutu käytiin näyttämässä löysi sinne heti. En tiiä ollaanko treenattu enemmän oikealle ruutua kun vasen tuntui niin kovin vaikealle. Tosin ylipäätänsä Demi ei ole evl ruutua montaa kertaa tehny, joten suoriutui kyllä ihan hyvin. Seuraamista ja perusasentoa häirittynä. Alkuun otti häiriötä, mutta huomautusten jälkeen alkoi ignooraamaan häiriön. Metallinouto, meno laukalla ja paluu ravilla, autoin loppuun jotta sain suoraan eteen istumaan. Myy pääsi leikkimään ja sen jälkeen tekemään ruutua, kokeiltiin kosketusalustalla ja sehän oli hauskaa Myyn mielestä. Sivulletuloja, käsiapua tarvii edelleen. Imutus seuraamista, hakeutuu ajoittain perusasentoon kun otin liike seis. Jääviä sekaisin niin että itse peruutan, maahan ja istu aika kivoja, mutta seisominen on vaikeampi, saa olla tosi nopea tai ehtii jo istua. Loppuun otettiin luoksetulo, appari piti kiinni. Myy teki pienen yllärin kun heti mun "tänne" kutsusta teki u-käännöksen ja juoksi apparin takana n. 5 m päässä oleelle repulle, jossa tietenkin lihapulla rasia auki. Siellähän se sitten mussutteli lihapullia eikä ollut aikomustakaan tulla mun luokse. Tai kyllähän se sit lopuksi tuli mutta tässä kohtaan lelupalkka ei ollut hyvä kun mielessä oli vaan ne lihapullat.

 Myy 18 vko & Nita 7v.

Tällä viikolla ei oltu kertaakaan kimppatreeneissä, tyydyttiin treenaamaan lähinnä kotona tai "omalla" pikkukentällä, niinkuin edellisellä viikolla. Myyn kanssa puuhasteltu mm. paikallakäännöksiä, peruuttamista musta poispäin, takapään käyttöä tasapainotyynyn päällä, jääviä, paikalla istumista/makaamista, kosketusalustaa, jalkojen läpi pujottelua. Pikku pikku treeniä tulee päivittäin, mutta toistojen määrä yhdellä kerralla on pieni. Mutta toi tyttö on kyllä hyvin innokas ja vitsi se keskittyy hyvin. Vaikka paikalla olis muita koiriakin niin keskittyy vaan muhun, ihana!

Myyltä on irronnut paaljon hampaita, suusta löytyy jo 8 kpl uusia hampaita ja tyhjiä paikkoja löytyy joten kyllä niihinkin kohta hampaat tulee. Puremisvimma on vähentynyt hampaiden vaihdon kanssa samaan tahtiin, ihan kiva. Myyllä on myös hirmuiset vieterijalat, tykkää pomppia ilmaan ja on tässä viime vikkojen aikana keksinyt että pöydiltä löytyy kaikkea kivaa joten sinne hän aina suuntaa. un nappulat turpoaa tiskipöydällä on hän kokeillut myös kuinka onnistuis jos takajalta sais laatikostojen vetokahvoille, jolloin pääsis hienosti kippeämään pöydälle. Myös ilmaloikkia tiskialtaan luo on kokeiltu monen monta kertaa, samoin kuin ajatus koiraportin yli on käynyt jo mielessä. Sänkyyn ja sohvalle pääsee jo todella helposti, ei haittaa vaikka aina joutuu takaisin lattialle, uudestaan kyllä kannatta aina vain mennä. Lenkillä maistuu jäniksen papanat, jopa niin hyvin että niitä ihan lähdetään jäljestämään ja korvat ovat kadoksissa kun luokse kutsutaan. Myy on aivna ihana tyyppi <3 Mustissa ja Mirrissä ollaan myös käyty ja siellähän on aina ihania myyjiä, niitä pitää päästä pussailemaan. Käytiin ostamassa Myylle valjaat kun jäljellä veto on jo niin kovaa niin en halunnut enää pitää kaulapantaa. Yhden jäljen ajoi tällä viikolla, edelleen nurmella. Ihanaa kun se jo autolla tietää mitä pääsee tekemään.



Myy ja Demi

Tänään, sunnuntaina, ajettiin Elimäelle tai jonnekkin sinne kattomaan collieiden pk-mestaruuksia. Mentiin Pian kanssa kimppakyydillä. Myy ja Pata matkusti samassa häkissä ja ihan sulassa sovussa. Katottiin kaikki tottikset ja välillä Myy ja Pata pääsi kentän laidalle myös katsomaan koirakoita ja ihmisiä ja kuuntelemaan laukauksia. Myy kuuli laukaukset, mutta ei reagoinut niihin mitenkään, hyvä niin :) Myös Myyn ja Patan veli Viggo oli mukana turistina ja tyypit pääsi tietty myös leikkimään yhdessä. 

 Myy, Viggo, Pata

Myy, Pata, Viggo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti