tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kesäyöt - ihmisen parasta aikaa


Kyllä se vaan niin on, että kesäyöt on mun mieleen! Joka vuosi hehkutan samaa asiaa, mutta aina se vaan on niin siistiä. Vaikka joka vuosi asiaan havahdun niin kyllä vain meidät valosat yöt on niin hyvä syy asua täällä pohjolassa ja sitä kestää ne huonotkin kelit ja pimeät syksyt kun saa nauttia kesäöistä!

Muistin alkuviikosta ottaa kamerankin mukaan kun lähdettiin iltalenkille koko porukan kanssa.




 Maanantaina käytiin Hyvinkäällä Demin kanssa. Oltiin varattu Hyvinkään koirauimalasta uima-allasvuoro. Demi pääsi uimaan Martin kanssa. Demi ui pitkää matkaa ja opetin sen nyt kääntymään altaassa jottei aina tarvii tulla rampin kautta ylös ja alas. Pidettiin toki myös muutama tauko. Hyvää liikuntaa käydä tuolla uimassa.

Tiistaina treenattiin porukalla Tontunmäen nurmella. Demin kanssa korjailtiin lauantaina esiin tulleita juttuja. Aloitettiin paikallamakuulla, ensin 2 min ja sitten 4 min, molemmat hyvin. Sitten lamppupylvään kierroilla ja siinä luoksetulon stoppia, pallopalkalla. Kyllä ne stopit parani toistojen myötä, mutta ei ne kyllä yltänyt siihen mitä on parhaimmillaan ollut. Kierron kautta tehtiin myös eteenistumisia, muisti hyvin kun kerran autoin käsimerkillä. Ja kierron kautta myös seuraamaan tuloa, tässä autoin reilusti namin kanssa. Maahanmenoja läheltä ja kaukaa käskytettynä. Meni joka kerran maahan ekalla käskyllä, keskityin omaan äänensävyyn. Tunnarin kanssa vielä edessä luovutusta muutama toisto, hyvin. Salla liikkuroi mielle lopuksi liikkeestä istumisen ja tunnarin. Istui kyllä, mutta hitaasti. Tunnari oli hyvä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti