maanantai 29. kesäkuuta 2015

Tokoa ja hyppytekniikkaa

Torstaina oli Demin hyppytekniikka treenit. Kouluttaja oli kipeänä, joten oli omatoimitreenit. Paikalle tuli yksi koirakko meidän lisäksi. Demi teki set pointia sekä perussarjaa. Mun silmään näytti ihan hyvälle.

Lauantaina treenattiin Kirsin ja Heidin kanssa tokoa Paloaseman kentällä. Demi teki palkkaamattomuustreenin liikkuroituna. Aloitettiin kumminkin ryhmäliikkeellä, uudella evl paikkaistuminen-makuu-luoksetulo liikkeellä. Nita pääsi tähän mukaan ja sehän oli pätevä. Ei kuunnellut muiden käskyjä, hyvä Nipsu. Nita pääsi myös tekemään ruutua, oli vähän hukassa, mutta sillä oli kumminkin kivaa. Nita oli niin innoissaan :)

Demi teki omalla vuorollaan kaukot, ruutu, hyppynouto ja seuraaminen. Kaukot oli todella hyvät, liikkui vain yhdessä vaihdossa seiso-istu, siinä tuli 5cm eteenpäin, muuten pysyi takatassut täysin paikoillaan. Ruutu oli myös hyvä, laukalla ruutuun, paikka hyvä ja ekalla käskyllä maahan (lottovoitto) ja seuraamaan myös hyvin. Hyppynouto muuten hyvä, mutta luovutus vino. Edessä luovutus edelleen vaiketa. Seuraaminen oli huonoa ja perusasentoja jäi taas tekemättä. Toi on kyllä ärsyttävää kun jättää perusasennot tekemättä, murr. Vaikka niitä on hinkattu.

Eilen käytii Oittaalla lenkkeilemässä. Demi oli innoissaan kajakista joka meni läheltä ohi kun istuttiin hetki rantakalliolla. Meinas mennä uimaan ja kajakin perään, mutta ei mennyt. Ihmiset sieltä kajakista jutteli Demille, niin siinä tais olla syy miks oli siitä niin innoissaan.

Tänään maanantaina mulla oli vapaapäivä. Sovittiin Kirsin kanssa treenit Puolarmaariin. Demi aloitti kaukoilla, jotka oli luokattoman huonoja, tuli melkein joka vaihdossa eteenpäin. Tehtiin sitten sivupalkalla jotta saatiin ajatus pois mun luota (taskussa palkka) ja kappas vaan, tassut pyysi täydellissti paikoillaan. Nooan kanssa Demi teki paikallamakuun n. 4 min. Ei mitään moitteita, oikein hyvä. Sitten liikkuroituna ja palkatta tunnari, liikkeestä istuminen, hyppynouto, ruutu ja seuraaminen. Tunnarissa hyvä, luovutukseen autoin koska ajatus oli selvästi sivulletulossa. Liikkeestä istuminen hyvä. Hyppynouto hyvä, tässäkin autoin luovutuksessa, sivulle oli tulossa. Ruudun bongasi hyvin, mutta maahan tokalla käskyllä, loppu hyvin. Seuraaminen jossa paljon käännöksiä paikallaan ja muutoinkin. Pitkä kaavio joka suurimmaksi osaksi hyvä. Piippaili seuruun alussa, mutta sitten hiljeni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti