sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Treenejä ja sisarus lenkki

Torstaina Demin ihana pentu, Kiila, kävi omistajansa kanssa täällä meidän lähellä, joten käytettiin tietenkin tilaisuus hyväksi ja käytiin yhdessä lenkillä. Demi, Myy ja Kiila tulivat hyvin juttuun ja leikkivät yhdessä lenkin ajan. Kiila on ihan todella nätti tyttö. Saman kokoinen kuin Myy, mutta hieman sirompi. Lenkillä otettiin porukasta muutama kuva, mutta kaatosateessa otetut kuvat ei ehkä ole niitä edustavimpia :D

Demi, Myy ja Kiila

Me oltiin juhannus kotona, tosin käytiin kyllä porukoilla grillaamassa ym ja tietty treenattiin. 

Perjantaina treenattiin Kirsin, Sallan ja koirien kera Niittykummun paloaseman kentällä. Demin kanssa treenattiin paikkaa ruudussa, alkuun kosketusalusta ja sitten ilman. Hyvin se paikka sieltä löytyi. Luoksetulon stoppia, takapalkalla. Kirsi oli takana palkan kanssa ja nyt stopit oli parempia kuin viimeksi kun juoksutettiin meidän väliä. Hyppynouto vieraalla kapulalla. Tyyppi varasti useamman kerran, ekalla kerralla en tajunnut tehdä asialle mitään, mutta tokalla kielsin ja kutsuin takaisin. Demi on kyllä semmonen että jos sen päästää kerran varastaa niin siitä tulee kyllä helposti tapa. Seuraamista tehtiin liikkuroituna, meidän perus virhe tuli taas esiin, eli jättää perusasennot tekemättä. Käskin sitten istumaan joka kerta kun ei tehnyt perusasentoa ja välillä palkkasin ylläsinä kun sitten istuikin. Tehtiin siis euraamista jossa oli paljon pysähdyksiä jotta pääsin huomauttamaan mokasta.

Myy pääsi leikkimään kentälle ja sitten tehtiin ihan vauva juttuja lelu palkalla. Ruutua tehtiin kosketusalustalla ja se muisti homman heti, juoksi alustalle ja "jess" vapautuksella tuli luokse leikkimään. Myykin oppi jo varastamaan, varasti ruutuun :D Luoksetuloa, jalkojen välistä tuli lelupalkka ja myös ison tötsän kiertoa lelupalkalla. Myy on kyllä niin ihana, keskittyy tosi hyvin hommiin vaikka vieressä oli Salla ja Kirsi kattomassa. Myy pääsi vielä tekemään jäljen nurmelle. Ekaa kertaa oli sivutuulta vähän enemmän, se ei oikeestaan haitannut, paitsi tietty niin että jälki siirtyi hieman sivuun. Mutta jäljesti kyllä ihan hyvin, sivutuulesta huolimatta. Välillä vähän mietittiin ja sitten matka taas jatkui.


Sunnuntaina treenattiin Kirsi, Sallan ja Mian kanssa Saarnilaakson koulun kentällä. Mä olin suunnitellut meille temppuradan jossa saatiin kivasti treenattua voittajan juttuja mutta hieman eritavalla ja vähän kaavoja rikkomalla. Rata alkoi liikkeestä istumisella, itse jatkoin vain kävelyä eteenpäin ja vapautin Demin istumisesta suoraan ruutuun, joka suoraan edessä. Ruudussa tehtiin kaukoja ja sieltä lähdettiin tekemään tunnaria, joka oli hajustettu jo aikaisemmin. Demi oli tästä aika hämillään ja haisteli ja toi väärän. Lähetin uudestaan jolloin teki kovasti töitä ja löysi oman. Lennosta vapautus ja suoraan seuraamaan. Seuruukaaviota ja kesken kaavion tuli hyppynouto ja lennosta seuraamaan kapula suussa. Seuruukaavio jatkui jonkun aikaa kapulan kanssa joka sitten vaihdettiin metallinoutoon, josta taas lennosta vapautus ja ruutuun lähetys. Ruutu oli hukassa, mutta muutaman pysäytyksen ja uudelleen ohjausken jälkeen ruutukin löytyi ja maahan meni ekasta käskystä. Temppurata oli oikein oiva tapa rikkoa kaavoja ja päästiin tekemään samalla vähän palkkaamattomuus treeniä. 
Pidettiin vähän taukoa ja sitten Demi pääsi vielä tekemään uutta evl paikallaoloa ja sehän sujui hyvin. Myös paikallaistuminen ja paikallamakuu 4min tehtiin, molemmat hyvin. Pitkä seuruu, joka oli todella hyvä. Niin makee asenne, paikka pysy kasassa ja se vaan tuntui niin hyvälle ja oli hiljaakin. Seuruusta vielä lähetys ruutuun joka löytyi hyvin. Loppuun vielä muutama ihan tavallinen tunnari, jottei jää epävarma olo temppuradan tunnarista. Ja tunnarit sujui hyvin.

Demin tyttö Kiila, kuvan ottanut Sarianna Junnila

Kiila 4,5kk
kuva: Sarianna Junnila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti